קורס בישול - A LA CARTE

קורס בישול a la carte הוא הקורס המקיף והיוקרתי ללימודי בישול וטבחות בישראל. הקורס ארוך מקורס טבחות מקצועי והנושאים הנלמדים בו משלבים טרנדים עכשוויים עם קלאסיקה יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. מאות מבוגרי הקורס שלנו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות מובילות בישראל ובחו״ל ועם הידע הנהדר שרכשו קיבלו אופק תעסוקתי מעניין לעתיד.

הקורס מתקיים בסניפי מכללת השף בתל אביב, חיפה ובאר שבע ואף מוכר לתשלום על חשבון הפיקדון בהתאם לאישור של משרד התמ״ת. מכללת השף היא המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה. למכללה חמישה סניפים מאובזרים בארץ וסגל מרצים מוביל עם ניסיון פדגוגי ומקצועי רב.

למכללה סניפים בכל הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון.

מה לומדים בקורס?

מבוא לעולם הגסטרונומיה
תורת חומרי הגלם
מושגים מקצועיים
תברואת מטבחים

טכנולוגיות בישול- שיטות בישול
שיטות חיתוך
 מבנה התפריט ומרכיביו
 ציוד ובטיחות

מנות ראשונות ומנות ביניים
לחמים ולחמניות
קינוחים קלאסים ומנות אחרונות

תבלינים ועשבי תיבול
ירקות וקטניות
בישול גורמה

עיצוב שולחנות ומזנונים.
תוספות- אורז, פסטה, תפוח אדמה.
עיצוב מנות ופרזנטציה.

מרקים ורטבים.
מטבחי עמים.
יין ואלכוהול.

 מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף, דגים, שרקוטורי
המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וביצים
יזמות וניהול עסקי

ניהול כלכלי של מטבח
יסודות התמחור
תורת התפריט

משך הקורס כ-8 חודשים
פעמיים בשבוע

בסיום הקורס כל משתתף יקבל תעודת הסמכה

a la carte professional

במהלך הקורס ישובץ הסטודנט לסטאז' במסעדות, מלונות וכו'..

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף ראשון לציון

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף ראשון לציון

חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690