סדנאות חווייתיות וימי גיבוש

Sadnaot-Header

סדנאות בישול לגיבוש, חוויה קולינרית- דרך אחרת לשמח את העובדים שלך.

מנהל יקר,

ברצוננו להציע לך הצעה אטרקטיבית לסדנאות בישול ואפיה בסניפי מכללת השף בארץ. סניפינו נמצאים בערים מרכזיות עם נגישות תחבורתית וחניה . הסדנאות מאובזרות במיטב הגאדג'טים והצוות מקצועי ואישי.

עובדיך יעברו חווית גיבוש מעצימה שתיזכר לאורך זמן ותתרום לשביעות רצון העובדים ולהעלאת הפרודוקטיביות. החוויה שיעברו במשך מספר שעות תכלול עבודת בישול בצוות תוך אינטראקציה חיובית ומגבשת בין העובדים ולבסוף ארוחה עשירה פרי יצירתם של עובדיך . גם שבעים וגם מרוצים .

ניתן להתאים לכם סדנא לפי בחירתכם.

לקבלת הצעה ופרטים ניתן גם לפנות ללימור באימייל hashef1@gmail.com

 

איטליה הקטנה

מסע מרתק ברחבי איטליה .מהמנה הראשונה ועד לקינוח .מרק מינסטרונה, פוקאצ'ה עשבי תיבול , פסטה במגוון צורות עם מגוון ירקות גינה ולקינוח מושלם זביונה פירות .

אסיה הרחוקה

טעמים מיוחדים של תרבות עתיקה . המוצרים טריים והדיוק הפכו את המטבח האסייתי לפופולרי ומבוקש. בתפריט היום :מרק תירס, אגרול במילוי ירקות , כדורי עוף ברוטב חמוץ מתוק ולקינוח בננה מטוגנת בציפוי טמפורה עם רוטב מייפל.

מטבח אמריקאי

מאכלים שכולם אוהבים . דיינר אמריקאי קלאסי שמוכר בכל העולם :קורן דוגס – נקניקיות עוף עטופות בבצק , לחם "קסם" לחם פלא אמריקאי , המבורגר אמריקאי קלאסי וכמובן לקינוח פאי תפוחים בניחוח וניל .

יהדות צפון אפריקה

מטבח של צבעים , ריחות ותבלינים . טיול במרוקו של פעם -מטבוחה מסורתית , דג בורי ברוטב פלפלים בניחוח עשבי תיבול , קוסקוס עם תערובת ירקות וחומוס ולקינוח שבקייה -בצק מסולסל טבול בסירופ.

מבשלים בריאות

הדרך לבישול טעים ובריא לגוף שלך . מנות גורמה טעימות ובריאות הכוללות בישול ללא גלוטן וסוכר , זאת הדרך לבריאות נכונה . בסדנא נבשל :לביבות קינואה וירקות, טורטיה מקמח מלא, לחמניות דגנים, סלט קישואים ונענע.

אפיית לחמים

Mosdot

סדנא שכולה ריחות משכרים של אפייה . נתחיל מפוקאצ'ה וג'בטה, נמשיך במגוון לחמים טריים ולסיום לחמים פריכים וריחניים בתוספת מטבלים מפנקים .

סדנת שוקולד

חגיגה שכולה שוקולד ,חוויה מתוקה עם הקינוח הכי טעים בעולם – טראפלס , גאנשים בשלל סוגים , פרלינים , חטיפי שוקולד ועוד.

סדנת סושי

הצצה מהירה אל פני המטבח היפני המרתק, בסדנא נכין מגוון סוגי של סושי החל מרולים בסגנון מאקי, וכן הוסומאקי פוטומאקי ואורה מאקי, נטעם את מגוון הסלטים השונה שמציג המטבח היפניו נכין מרק אצות קלאסי אשר קרוי מיסו.

סדנת קינוחיים אישיים

לימוד והכנה של מגוון של קינוחים מודרניים אשר מוגשים בשלל שיטות הגשה חדשניות ובמגוון כלים חדשני החל מצנצנות וכן כוסות שוט כוסות יין וכלים נוספים- הקינוחים יוכנו על בסיס אירופה הקלאסית והמודרנית כגון- טירמסו, פנקוטה , מרקיז שוקולד, קרם דה קרמל ועוד.

סדנת בשרים

תאוות בשרים וחגיגה לקרניבורים- בסדנא נלמד על בחירה של נתחים, שיטות בישול מתאימות ותערובות הכנה, כמו כן נדגים שימוש בגריל מול מחבת וצלייה בתנור מול מעשנת, בסדנא נכין מגוון של מתכונים כגון- ספריבס, המבורגר, נתח קצבים סטייק שטייל, שניצל ווינאי, קרפצו ועוד.

סדנת בצק סוכר

קסם העיצוב והפיסול במזון, הסדנא תלווה אותכם במגוון של שיטות בצעדכם הראשונים בשימוש בחומר הגלם המגוון אשר נקרא בצק סוכר. נלמד לעטוף עוגה לצייר עליה לצבוע את הבצק במגוון צבעים וכמו כן לכתוב ולפסל על העוגה.

סדנת עיצוב עוגות

עיצוב עוגות במגוון שיטות כגון זיוף קרם חמאה, עיטור באמצעות רויאל אייסינג ושימוש בתחליף גלידן ציפוי עוגה ומילוי במגוון טעמים סדנת קישים וטארטים- סדנא אשר תוביל אתכם למגווון אין סופי של אפשרויות הכנה של מאפים מתוקים ומלחים כאחד. הכנה של קרם פטיסייר ובנייה של מגוון טארטים על בסיסים, שימוש בבצק פריך פרווה ורגיל, מילוי אמצעות רויאל , הכנה של לינדז'ר טארט והכנה של קישים אישיים דיאטטיים על בסיס פילו וחלב סויה.

סדנת אפייה ללא גלוטן

תחום האפייה ללא הגלוטן הולך ונפתח בשנים האחרונות. בסדנא נעביר את עיקרי השיטוטת לבישול ואפייה ללא גלוטן ונדגים ונכין מגוון של מאפים ללא גלוטן כגון- לחם תירס, עוגיות חומוס וגבינות, עוגת גבינה ללא גלוטן, עוגיות ריבה, שוקולד צ'יפס ועוד.

סדנת חגיגת מקרונים

מלך העוגיות והמסובך שבהן, , עוגיית המקרון נחשבת למפוארת שביותר במטבח הצרפתי, בסדנא נלמד להכיר אותה את תהליך ההכנה המוקפד שלה על צבעיה המיוחדים ומילוייה המגוון , בסדנא נכין מקרונים במגוון טעמים כגון: פיסטוק ושוקולד חלב, תפוז וקרם שוקולד לבן, מנטה ושוקולד מריר, פירות יער ופטיסייר ועוד.

סדנת עוגות ומאפים

סדנאת היכרות לעולם האפייה בה נקבל את הכלים הבסיסיים לשימוש בטכניקות האפייה השונות , הסדנא תציג בפנינו את היופי והייחוד אשר קייים בקונדיטוריה ואשר אותה ניתן להכין בבית בסדנא נכין – עוגות בחושות במגוון טעמים, עוגיות שחמט, מאפי פילו, טארט פטריות ובצל ועוד.

צור קשר


חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690