קורס עיצוב עוגות ופיסול בבצק סוכר

מתנה ערכת לעיצוב עוגות

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע  ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים  מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

למי מיועד הקורס

לכל המתעניין בהתמחות בעיצוב עוגות ופיסול בבצק סוכר באמצעות חומרי גלם מגוונים.

תכנית הלימודים

משך הקורס 10 מפגשים.
המפגשים יתקיימו אחת לשבוע.

ממבחר נושאי הלימוד

  • בצק שוקולד
  • זילופים
  • קרמים שונים לזילוף
  • עבודה עם בצק סוכר
  •     צביעת בצק סוכר
  •     עיטוף עוגה
  •     עיצובי פרחים, עוגת כדור, תחרה
  • ציור על עוגות
  • עיטורים וקישוטי עוגה
  •    קישוטי שוקולד
  •    ציפויי עוגות
  •    יציקות רשת ומילויים

תנאי קבלה

  • ידיעת השפה העברית.
  • ראיון קבלה לקורס.

תעודת הסמכה

למסיימים בהצלחה את הקורס תוענק תעודת גמר מטעם המכללה ובחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל.

בהצלחה ! ! !

צור קשר


חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690