קורס טבחות "מאסטר" למתקדמים

Tabahut-Mitkadmim

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע  ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים  מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

קהל היעד

• בעלי תעודה מקצועית בתחום הקולינאריה או בעלי מקצוע אשר עוסקים בתחום 3 שנים לכל הפחות בכפוף למבחן קבלה.
• יזמים המעוניינים להשתלב בתחום המסעדנות.
• הכשרת מנהלי מטבח בעבור פרטיים\מוסדות.

מטרת הקורס

קורס טבחות למתקדמים מכשיר טבחים מקצועיים ומפתח את יכולותיהם תוך הקניית כלים ומיומנויות מתקדמות, על פי הסטנדרטים הגבוהים של תחום המסעדנות העולמי.
המסלול מהווה הכנה מקיפה בדגש מעשי לניהול מטבח מקצועי.

תכנית הלימודים כוללת את הנושאים הבאים

• שיטות בישול מתקדמות
• מונחים מעולם הקולינאריה
• טכנולוגיות בישול בדגש על מגמות קיימות
• שימוש בשיטת המטבח העילי
• בישול מרקחות
• המטבח הקר – הכנה של מגוון מנות ובראנץ' בדגש על פרזנטציית מזון
• יסודות בבישול מולקולארי
• הכנת רטבים, ממרחים וכבישה
• שימוש בחומרי גלם מקומיים ועכשווים
• בישול מתקדם בדגה ובבשר (קצבות למתקדמים): בישול בעלי כנף, דגי ים וחלקי פנים
• המטבח הישראלי המודרני
• טכניקות בישול ממטבח הגורמה הצרפתי
• מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
• ניהול עסק קולינארי
• בניית תפריטים
• תכנון מטבח תעשייתי
• בניית תכנית עסקית להקמת עסק בתחומי המסעדנות והגסטרונומיה
• הקמת עסק – יסודות לשיווק והקמה
• תחשיב לניהול מטבח עצמאי: בניית מנה ומתכון תוך דגש על food cost
• בניית תפריט לאירועים\תפריט עסקי

תעודת ההסמכה

הסטודנטים אשר עמדו בהצלחה בחובות הקורס יזכו לתעודת גמר Professional Cook מטעם המכללה ובחסות "התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל" (ICPA) ובחסות איגוד הקולינריה הבינלאומי IACP .
התעודה מוכרת לצרכי עבודה בארץ ובמרבית המוסדות הקולינריים בעולם.

שכר הלימוד כולל

• תיק סטודנט.
• ספרות מקצועית.
• מקטורן שף, סינר,מגבת ובנדנה.
• ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!

צור קשר


חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690