קורס בישול וטבחות

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות המרצים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

קורס הטבחות המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

למכללה סניפים בכל הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון.

 

קורס הטבחות המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

למכללה סניפים בכל הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון.

מה לומדים בקורס?

מבוא לעולם הגסטרונומיה
טכנולוגיות בישול
תורת חומרי הגלם

שיטות חיתוך

מושגים מקצועיים

תזונה ובישול בריא
תוספות SIDE DISHES
ירקות וקטניות

תבלינים ועשבי תיבול
תורת אפיית לחמים Boulangerie
עולם היין והאלכוהול

בישול ים תיכוני
בישול גורמה
המטבח האיטלקי

קינוחים ומנות אחרונות
מנות ראשונות ומנות ביניים
יין לבישול ולאירוח

עיצוב מנות ופרזנטציה

מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף ודגים

המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וטרנדים חדשים

 יסודות התמחור ובניית תפריט

יזמות עסקית

ניהול כלכלי של המטבח

משך הקורס כ-8 חודשים

אחת לשבוע

בסיום הקורס תקבלו
תעודת הסמכה – Professional Cooking 
בחסות התאחדות השפים הבינלאומית

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף ראשון לציון

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף ראשון לציון

חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690