קורס יסודות הבשר והקצבות

 

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה ארבעה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

קורס יסודות הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. מגוון האפשרויות שהוא פותח הוא רחב. בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי לעולם הקצבות תוך התנסות מעשית. במהלך הקורס תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה.
 
 

ממבחר נושאי הלימוד

 

מבוא לעולם הבשר והקצבות

יעוץ קולינרי

שיטות בישול: בשר, דגים וכו'..

נהלי אחסון

 

חוקי המטבח

הכרת כלי העבודה

בטיחות , תברואה והיגיינה

ניהול דברי מזון

אנטומיה

סוגי בעלי כנף

שיטות פירוק והכנות

עולם בקר והצאן

אזורים ודרכי גידול

חלקי הבקר

שיטות פרוק וחיתוך נתחים

סוגי תזונה

תנאי קבלה

ידיעת השפה העברית.

ראיון קבלה לקורס.

מבנה הלימודים

משך הקורס 16 מפגשים.
פעם בשבוע , 5 שעות אקדמיות .

תעודת הסמכה

קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב:

נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד.

מבחנים במהלך הקורס.

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690