קורס יסודות הבשר והקצבות

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

קורס יסודות הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. מגוון האפשרויות שהוא פותח הוא רחב. בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי לעולם הקצבות תוך התנסות מעשית. במהלך הקורס תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה.

מבנה הלימודים

משך הקורס 16 מפגשים.
פעם בשבוע , 5 שעות אקדמיות .

ממבחר נושאי הלימוד

  • מבוא לעולם הבשר והקצבות
  • יעוץ קולינרי
  • חוקי המטבח
  • הכרת כלי העבודה
  • בטיחות , תברואה והיגיינה
  • נהלי אחסון
  • ניהול דברי מזון
  • אנטומיה
  • סוגי בעלי כנף
  • שיטות פירוק והכנות
  • עולם בקר והצאן
  • סוגי תזונה
  • אזורים ודרכי גידול
  • חלקי הבקר
  • שיטות פרוק וחיתוך נתחים

תנאי קבלה

ידיעת השפה העברית.

ראיון קבלה לקורס.

תעודת הסמכה

קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב:

נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד.

מבחנים במהלך הקורס.

בהצלחה ! ! !

 

צור קשר


חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690