קורס קונדיטוריה ואפייה

קורס קונדיטוריה המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרת שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.תעודת ההסמכה המקצועית שמוענקת לבוגרים מוכרת על ידי התאחדויות השפים באירופה, ארצות הברית ובישראל ומסייעת במציאת עבודה בארץ ובחו"ל. אלפים מבוגרינו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים בקונדיטוריות יוקרתיות, בתי מאפה מובילים או שהגשימו חלום ופתחו עסק משלהם

למכללה סניפים בכל הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.

מה לומדים בקורס?

שיטות וטכנולוגיות באפייה
תורת חומרי הגלם
הכרת הציוד המקצועי

שוקולד, פרלינים וטראפלס
עוגיות ועוגות בחושות
בצקים פריכים
 מסות שומנויות ומוקצפות

אפיית לחמים- Boulangerie
קינוחי ויטרינה ובוטיק
אפייה מלוחה וללא גלוטן

בצקי עלים
קינוחי כוסות ופטיפורים
בצקי שמרים
עוגות גבינה: קינוחי גבינה, טארט גבינה
מוס וגלסאז

יסודות התמחור
בצק פילו
בצק רבוך

עיטורי שוקולד
יזמות וניהול עסקי
עיצוב מנות ופרזנטציה

Finger Food – מאפי בוקר מתוקים ומלוחים.
טכניקות בטמפרור שוקולד
הכנת חטיפי שוקולד

 אומנות הזילוף
מרנג
קרמל ועיטורי סוכר
קרמים ומוסים

משך הקורס כ-8 חודשים
אחת לשבוע

בסיום הקורס תקבלו
תעודת הסמכה – Professional Pastry Chef
בחסות התאחדות השפים הבינלאומית

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690