קורס טבחות

ממבחר נושאי הלימוד

  • בישול גורמה.
  • מבוא לעולם הגסטרונומיה.
  • מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים.
  • טכנולוגיות בישול.
  • מאכלי עמים: אסיאתי, מקסיקני, הודי.
  • בישול ים תיכוני ובישול בלקני.
  • תברואת מטבחים.
  • תוספות – אורז, פסטה ותפוח אדמה.
לפרטים נוספים לחצו כאן

קורס קונדיטוריה

ממבחר נושאי הלימוד

  • פילו, פילאס ושטרודל.
  • בצק רבוך.
  • שוקולד ופרלינים.
  • עוגיות ועוגות בחושות.
  • בצקים פריכים.

מבוא למקצוע המגדנאות- שיטות וטכנולוגיות באפייה- תורת חומרי הגלם- מושגים מקצועיים- תברואת מטבחים
בטיחות וגהות במטבח- הכרת הציוד המקצועי- סוגי קמח ותחליפים

עיצוב מנות ופרזנטציה- עיצוב וקישוט עוגות- Boulangerie- קינוחים ומנות אחרונות: קינוחי ויטרינה ובוטיק (קלסיים ומודרניים)- Finger Food- מאפי בוקר מתוקים ומלוחים.

לפרטים נוספים לחצו כאן

קורס A LA CARTE בישול למסעדות

ממבחר נושאי הלימוד

  • מבוא לעולם הגסטרונומיה.
  • תורת חומרי הגלם.
  • מושגים מקצועיים.
  • תברואת מטבחים.
  • טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
  • שיטות חיתוך.
  • מבנה התפריט ומרכיביו.
  • ציוד ובטיחות.
  • מנות ראשונות ומנות ביניים.
  • לחמים ולחמניות.
  • קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות.
  • תבלינים ועשבי תיבול.
  • ירקות וקטניות.
  • בישול גורמה.
  • עיצוב שולחנות ומזנונים.
לפרטים נוספים לחצו כאן

קורס טבחות "מאסטר" למתקדמים

ממבחר נושאי הלימוד

  • שיטות בישול מתקדמות.
  • מונחים מעולם הקולינאריה.
  • טכנולוגיות בישול בדגש על מגמות קיימות.
  • שימוש בשיטת המטבח העילי.
  • בישול מרקחות.
  • המטבח הקר – הכנה של מגוון מנות ובראנץ' בדגש על פרזנטציית מזון.
  • יסודות בבישול מולקולארי.

קורס טבחות למתקדמים מיועד בעבור בעלי מקצוע קולינאריים ומקנה מיומנויות חדשניות וכישורים מתקדמים לקראת אפיק קריירה מקצועי בתחום.

לפרטים נוספים לחצו כאן

קורס קונדיטוריה למתקדמים

kondi-mitkadem

ממבחר נושאי הלימוד

  • בולונז'רי- לחמי שאור, מחמצות, שיפון,
  • עבודה עם סוכר גימורי סוכר, קישוטי סוכר, ממתקים, ניפוח סוכר
  • ביצים- מרנגים, פבלובות, חביצות, מקרונים, שיטות זילוף
  • שוקולד- פרלינים, בצק שוקולד, ממתקי שוקולד, עיטורים ויציקות,
  • מסות בחושות, קאפ קייקס, זילופים בקרם חמאה, כיתוב באמצעות רויאל אייסינג
לפרטים נוספים לחצו כאן