הקורס המקיף והמתקדם בישראל לקצבות ובשר

קורס הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. קורס קצבים זה מתאים לכל חובבי הבשר שרוצים להתמקצע ולקצבים בראשית הדרך שרוצים לפתוח קצביה ולעשות קריירה. מגוון האפשרויות שעולם הבשר פותח הוא רחב.

קורס בשר וקצבות

בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי מפי מיטב המרצים תוך התנסות מעשית ובמהלך קורס קצבות זה, תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה והבישול.

מכללת השף המובילה ללימודי טבחות בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה ארבעה סניפים ללימודי קולינריה בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע. 

 תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע

השאירו פרטים עכשיו

שכר הלימוד כולל:

-ערכת קצבים מקצועית
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

שימוש נכון בכל חלקי הבשר

סוגי בישול עם בשר

בטיחות, תברואה והגיינה

סוגי תזונה

כשרות ושחיטה

פלנוגרמה

אבחנה בין נתחי הבקר

חיתוכים ונתחים

נקניקיות, המבורגרים צלעות וסינטה

אנטומיה של בשר

אחסון ואריזה

עולם הבשר ומקצוע הקצבות

בעלי כנף – אנטומיה ופירוק

שיטות פירוק שונות

מבנה הדג, פילוט דגים

משך הקורס

משך הקורס 16 מפגשים

פעם בשבוע , 5 שעות אקדמיות.

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם  מסעדות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך. 

בסיום הקורס

תעודת הסמכה – Professional Cooking 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית.

למי מיועד הקורס?

לכל מי שרוצה לקריירה או לפתוח עסק.

אוהבי האוכל והבישול, הרוצים לרכוש ידע ולהפוך למקצוענים.

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

המסיימים שעמדו במטלות יקבלו תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים -icpa ואיגוד השפים העולמי –iacp.
אלפי מהבוגרים נקלטו בהצלחה במסעדות ובעסקים מובילים.

מכללת השף מעניקה הנחות והטבות:
תעודת התאחדות השפים והקונדיטורים בישראל ICPA
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים