קורס בשר וקצבות

 

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה ארבעה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

קורס יסודות הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. מגוון האפשרויות שהוא פותח הוא רחב. בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי לעולם הקצבות תוך התנסות מעשית. במהלך הקורס תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה.
 
 

ממבחר נושאי הלימוד

 

עולם הבשר ומקצוע הקצבות

בעלי כנף – אנטומיה ופירוק

שיטות פירוק שונות

מבנה הדג, פילוט דגים

 

חיתוכים ונתחים

נקניקיות, המבורגרים צלעות וסינטה

אנטומיה של בשר

אחסון ואריזה

כשרות ושחיטה

פלנוגרמה

אבחנה בין נתחי הבקר

שימוש נכון בכל חלקי הבשר

סוגי בישול עם בשר

בטיחות, תברואה והגיינה

סוגי תזונה

תנאי קבלה

ידיעת השפה העברית.

ראיון קבלה לקורס.

מבנה הלימודים

משך הקורס 16 מפגשים.
פעם בשבוע , 5 שעות אקדמיות .

תעודת הסמכה

קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב:

נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד.

מבחנים במהלך הקורס.

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690