קורס קונדיטוריה למתקדמים

ADVANCE PROFESSIONAL PASTRY CHEF

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע  ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים  מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

קורס קונדיטוריה למתקדמים בא לתת מיומנויות נוספות וחדשניות למי שכבר נמצא מספר שנים בתחום ומעוניין לשדרג את הידע שלו ואת יכולותיו המקצועיות .

קורס קונדיטוריה למתקדמים בא לתת מיומנויות נוספות וחדשניות למי שכבר נמצא מספר שנים בתחום ומעוניין לשדרג את הידע שלו ואת יכולותיו המקצועיות .

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע  ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ.

אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים  מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

 מטרת הקורס

  • הכשרה של קונדיטורים וניהול קונדיטוריה מודרנית עם דגשים עכשוויים תוך כדי חשיפה לשיטות עבודה מתקדמות והבנה עמוקה של תהליכי עבודה וטכנולוגיות מתקדמות, התפריט והתמחורים השונים.
  • הכרה עמוקה ומתקדמת עם תחומים של עולם הקונדיטוריה: שוקולד, בולנז'ורי, סוכר ועוד..
  • הבנה של תהליכי העבודה בהקמת עסקי קונדטוריות ואפיה ובניית תוכנית עסקית.
  • פיתוח טכניקות גימור גבוהות של קינוחים ותוצרים.

עולם אפיית הלחמים המודרני:

  • טכנולוגיות אפיה מתקדמות
  • BOULANGERIE
  • שימוש בסוגי קמחים: קמח מלא, לבן וכוסמין
  • לחמים מיוחדים: לחם מחמצת, לחם צרפתי ואיטלקי.

עולם הקינוחים:

  • טרנדים חדשים
  • קינוחים מודרניים
  • פטיפורים
  • קינוחים אישיים מעוצבים ומיוחדים
  • קינוחי בוטיק
  • קינוחים ללא גלוטון
  • קינוחים צרפתיים
  • עוגות בחושות מודרניות
  • טארטים מודרניים

התמחויות:

  • שוקולטרי – שוקולד
  • שימוש בשוקולד בטכניקות מתקדמות, קישוטי שוקולד וקינוחי שוקולד מיוחדים.
  • גלסייר ICE CREAM
  • גביעי גלידות, גלידוניות, מגנום, שוקובו, סמיפרדו דולצ'ה ומגוון טעמים

מיוחדים:

  • קלאס דה פטיסרי
  • עוגות בשכבות
  • עוגות ראווה
  • עוגות מוס מיוחדות

עיצוב ועיטור עוגות:

  • שימוש בטכניקות ריסוס צבעים 
  • עבודה עם גלאסז'

שכר הלימוד כולל

  • תיק סטודנט.
  • ספרות מקצועית.
  • מקטורן שף, סינר,מגבת וכובע.
  • ערכת כלים מקצועית.

הקורס מיועד

  • לעובדי קונדיטוריה אשר עוסקים בתחום ומעוניינים להרחיב את הידע המקצועי.
  •  לקונדיטורים אשר מעוניינים להתקדם לניהול קונדיטוריה.
  •  לעוסקים בתחום הקונדיטוריה והאפיה אשר מעוניינים להתרחב ולהקים עסק עצמאי.

מבנה הלימודים

16 מפגשים אחת לשבוע.

תעודת הסמכה

לסטודנטים אשר יעמדו בהצלחה בחובות הקורס תוענק תעודה קונדיטוריה מקצועית מתקדמים" (ADVANCE PROFESSIONAL PASTRY CHEF).

צור קשר