קורס בצקי שמרים ומאפי בוקר
מכללת השף > קורס בצקי שמרים ומאפי בוקר
קורס בצקי שמרים ומאפי בוקר
קורס בצקי שמרים ומאפי בוקר הוא קורס המקצועי ביותר הקיים כיום ומתקיים בסניפי מכללת השף המובילה בישראל.
הקונדיטורים שלנו יחשפו אתכם לטכניקות ולטרנדים האחרונים ויתנו את כל הידע לפתח את הדמיון והכישורים שלכם.
בקורס נלמד טכניקות שונות להכנת בצק שמרים, התפחה ולישה נכונה. הכנת מילויים שונים ומפתיעים.
מה בקורס?
טכניקות לבצק מדופדף
קראנץ שמרים שוקולד
קרואסון במילויים מיוחדים – קרם פיסטוק, שקדים, קרמל ועוד..
בצק קרואסון ב2 צבעים.
אפיית לחמים
פאן סוייס – מאפה צרפתי קלאסי
אפיית לחמים
גביניות פירות יער וריקוטה
סינרול קינמון
בצקים ומאפים
בצק פילו
ספוליאטלה במגוון מילויים
מאפים מלוחים
מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את קורס בישול וטבחות במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.
שכר הלימוד כולל
שכר הלימוד שלנו כולל סינר ואת כל חומרי הגלם הנדרשים למהלך הקורס
משך הקורס
אורך הקורס הוא כ-8 מפגשים, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול והטבחות.
תמונות ותוצרים של תלמידים
למה ללמוד במכללת השף
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.
מגזין המכללה
-
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא. שף דורון עינב- מרצה במכללת השף לקורס אפיית לחמים דאג לכם למתכון מדוייק. לחם דגנים/ דורון שפע עינב מצרכים: 930 גרם קמח לבן 530 גרם קמח מלא 50 גרם קמח שיפון 80 גרם... -
שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה
שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה מציגה מתכון מיוחד למילפיי פילו וגבינה / שף פטיסירי שרית גז 250 גרם גבינה לבנה 50 גרם גבינת שמנת 2 כפות סוכר חצי מיכל שמנת חמוצה חצי כפית גרירת לימון חצי כפית גרירת... -
מתכון טעים לקדרת אסאדו כפרית/ שף איציק פיינשטיין
שף איציק פיינשטיין מלמד במכללת השף קורס טבחות כבר המון שנים, מביא לנו מתכון טעים לקדרת אסאדו כפרית/ שף איציק פיינשטיין מצרכים: 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (יש לבשל את השעועית ב3 ליטר מים ולשמור את הנוזלים) 1.5... -
פילה סלמון בשום וריחן ופסטה מסולסלת
שף יונתן מצליח מלמד במכללת השף כבר 17 שנים (!!) גם קורס קונדיטוריה וגם קורס טבחות. הפעם יונתן דאג לכם למתכון קליל במיוחד: פילה סלמון בשום וריחן ופסטה מסולסלת בנוסח מילנז/ שף יונתן מצליח מצרכים לדג הסלמון: 2 חתיכות...