קורס בישול a la carte
הקורס המקיף והמתקדם בישראל - אה לה קארט
קורס בישול a la carte הוא הקורס המקיף והיוקרתי ללימודי בישול וטבחות בישראל. הקורס ארוך מקורס טבחות מקצועי והנושאים הנלמדים בו משלבים טרנדים עכשוויים עם קלאסיקה יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. מאות מבוגרי הקורס שלנו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות מובילות בישראל ובחו״ל ועם הידע הנהדר שרכשו קיבלו אופק תעסוקתי מעניין לעתיד.
הקורס מתקיים בסניפי מכללת השף בתל אביב וחיפה ואף מוכר לתשלום על חשבון הפיקדון בהתאם לאישור של משרד התמ״ת. מכללת השף היא המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה. למכללה חמישה סניפים מאובזרים בארץ וסגל מרצים מוביל עם ניסיון פדגוגי ומקצועי רב.
ניתן ללמוד על חשבון הפקדון הצבאי
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
שכר הלימוד כולל
ערכת שף מקצועית
תיק עם ספרות מקצועית
ז’קט, סינר
מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעמיים בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הקולנריה.
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
עולם המסעדנות
מבוא לעולם הגסטרונומיה
טכנולוגיות בישול
תורת חומרי הגלם
שיטות חיתוך
ציוד המטבח
בישולי עמים
בישול ים תיכוני
בישול גורמה
המטבח האיטלקי
המטבח הקלאסי הצרפתי
המטבח הדרום אמריקאי
קונדיטוריה
עולם קינוחים
קינוחים מודרניים
קינוחים ומנות אחרונות
קינוחי כוסות
מאפים מתוקים ומלוחים
לחמים ומנות
מנות ראשונות
מנות ביניים
לחמים ולחמניות
קינוחים קלאסים
מנות אחרונות
עולם הבשר והדגים
אנטומיה ופירוק
בקר וטלה
כבש, בעלי כנף ודגים
שרקוטורי
ארוחות בוקר
ארוחות בוקר
המטבח הקר:
מאפים, טארטים, קישים וביצים
סוגי לחמים:
מלא, שיפון, צרפתי, סוגי קמחים ובצקים
פרזנטציה, מרקים ורטבים
עיצוב מנות ופרזנטציה
תבלינים ושילובם במנות
עולם המרקים
עולם הרטבים
פרקטיקה וניהול עסק
התנסות בתפעול סרוויס
יסודות התמחור
בניית תפריט
יזמות עסקית
ניהול כלכלי של המטבח
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.

המרצים שלנו:






