קורס בישול À la carte

קורס אה לה קארט | בית הספר לקולינריה מכללת השף

הקורס המקיף והמתקדם בישראל -À la carte

קורס בישול הינו הקורס המקיף והיוקרתי ללימודי בישול וטבחות בישראל À la carte,
הקורס ארוך מקורס בישול מקצועי והנושאים הנלמדים בו משלבים טרנדים עכשוויים עם קלאסיקה יצירתיות והנאה.

בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה.
מאות מבוגרי הקורס שלנו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים, במסעדות מובילות בישראל ובחו״ל. עם הידע הנהדר שרכשו קיבלו אופק תעסוקתי מעניין לעתיד.
הקורס מתקיים בסניפי מכללת השף בתל אביב וחיפה
ואף מוכר לתשלום על חשבון הפיקדון בהתאם לאישור של משרד העבודה והרווחה.

מכללת השף היא המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה.
למכללה חמישה סניפים מאובזרים בארץ וסגל מרצים מוביל עם ניסיון פדגוגי ומקצועי רב.

ניתן ללמוד על חשבון הפקדון הצבאי.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול.

קורסי À la carte זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

עולם המסעדנות

מבוא לעולם הגסטרונומיה

 טכנולוגיות בישול

 תורת חומרי הגלם

 שיטות חיתוך מושגים מקצועיים

אפיה ולחמים

תורת אפיית לחמים

 Boulangerie

 תורת הבצקים

 עולם הלחמים – לחמים שונים

 תבלינים ועשבי תיבול

 

אומנות הצלחות

תורת אומנות הצלחות:

 מנות ראשונות ומנות עיקריות

 בישול גורמה

 תוספות SIDE DISHES

 תזונה ובישול בריא

בישולי עמים

בישול ים תיכוני 

המטבח האיטלקי  

המטבח הדרום אמריקאי

 המזרח הרחוק

עולם הבשר והדגים

אנטומיה ופירוק 

בקר וטלה כבש, 

בעלי כנף ודגים 

בישול ושימוש נכון בבשר

ארוחות בוקר

מאפי בוקר

 מתוקים ומלוחים

 המטבח הקר מאפים, 

טארטים וקישים

קונדיטוריה

קינוחים ומנות אחרונות

 מנות ראשונות 

קינוחי כוסות

 מאפים מתוקים ומלוחים

 

יזמות וניהול עסק

יסודות התמחור

 בניית תפריט

 יזמות עסקית

 ניהול כלכלי של המטבח

קורס לימודי בישול והטבחות מכללת השף
בישולים מהמרצה במכללת השף קורס בישול
לימודי בישול מכללת השף

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.

למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.

במכללה נבחרת של עשרות שפים מומחים בתחום הבישול והפטיסרי עם ניסיון מעשי ופדגוגי שעברו השתלמויות בפריז, לונדון ומילאנו.
 

מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.

הסטודנטים שלנו הם מכל שדירת הציבור: אקדמאים, עצמאים, בעלי מקצועות חופשיים, יוצאי צבא בטווח רחב של גילאים.
 
הבוגרים שעמדו בתנאי הקורס מקבלים תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם ומהווה מפתח לכניסה לעבודה במסעדות, קייטרינגים, מלונות יוקרה ועסקי קולינריה מובילים בישראל ובחו״ל.
 

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע