סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

קורס אפיית לחמים

הקורס המקיף והמתקדם בישראל

קורס אפיית לחמים מיועד לחובבים שמעוניינים להתמקצע ולאנשי קולינריה שרוצים להתקדם בתחום. קורס ברמה מקצועית, ממוקד והיחידי בישראל. תכנית הלימודים תחשוף אתכם לטכניקות קלאסיות ושיטות עבודה מתקדמות תוך הכרת סוגי קמחים, תורת החומרים ושילוב של חומרי גלם וטכניקות אפיה.

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

מבוא, סוגי קמחים ואפייה

תורת החומרים

סוגי קמחים מיוחדים וטכניקות לישה ואפיה

אפיית לחמים בהתפחה ישירה, לחמים מבצק רזה, לחמים מבצק עשיר

סוגי לחמים

מלאים ועתיקים, אמר, קמוט, אינקורן, כוסמין

לחמי מחמצת, לחמים כפריים, לחם שיפון מלא

לחמים שונים ובצקים כרוכים

פוקצ'ה, ג'בטה, בריוש, פה דה מי, באגט עם פוליש

פרצל בווארי 

טכניקות ומאפים

טכניקות קלאסיות ומתקדמות להכנת לחמים

 מאפים מתוקים ומלוחים

 

השאירו פרטים עכשיו

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.

אורך הקורס

אורך הקורס הוא כ-12 מפגשים, פעם בשבוע. 

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.  

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.

למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.

במכללה נבחרת של עשרות שפים מומחים בתחום הבישול והפטיסרי עם ניסיון מעשי ופדגוגי שעברו השתלמויות בפריז, לונדון ומילאנו.
 

מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.

הסטודנטים שלנו הם מכל שדירת הציבור: אקדמאים, עצמאים, בעלי מקצועות חופשיים, יוצאי צבא בטווח רחב של גילאים.
 
הבוגרים שעמדו בתנאי הקורס מקבלים תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם ומהווה מפתח לכניסה לעבודה במסעדות, קייטרינגים, מלונות יוקרה ועסקי קולינריה מובילים בישראל ובחו״ל.
 
קורס הבישול שלנו מוכר לצרכי פיקדון בסניפי חיפה ותל אביב. עשרות בוגרי צבא מנצלים את ההזדמנות לשלם באמצעות הפקדון ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים.
 
התוכניות במכללת השף נבנו על ידי צוות מנוסה ששם דגש על לימודי השיטות הקלסיים לצד טרנדים ושיטות עבודה חדשניות. בקורסים יש דגש על הבנת התהליכים לעומק ומימוש הידע באופן מעשי בסדנאות המשוכללות שלנו.
 
בקורסים יש פרק העוסק ביזמות עסקית שמעניק כלים לבוגרים שירצו לפתוח עסק קולינרי בתום הלימודים.
בין השאר לומדים שם את העקרונות לפתיחת עסק, תמחור, food cost וכו׳..
למכללת השף קשרים ענפים עם עולם העסקים והמסעדנות בישראל. הבוגרים שלנו עושים חיל במסעדות שף, קונדיטוריות מובילות ובעסקים שפתחו ביוזמתם. חלקם הופנו על ידינו
לאותם מקומות והשתלבו כבר במהלך הלימודים.
ענף הקולינריה הוא הענף המוביל והמתפתח בישראל ובחו״ל. התנופה שהענף קיבל בשנים האחרונות הביא לביקוש עצום של טבחים, קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום עם שכר הולם ואפשרויות קידום מגוונות.

אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.

למסיימים בהצלחה תינתן תעודת הסמכה מקצועית של קורס אפיית לחמים

המרצים שלנו:

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה, בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן החידושים האחרונים. 

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן