קורסים מובילים

קורסים מקצועיים המובילים והמתקדמים בישראל לבישול טבחות וקונדיטוריה

הקורסים המקצועיים בבישול, קורס בישול וטבחות וקורס קונדיטוריה ואפייה במכללת

 השף המובילה בישראל הם חווית לימודים מקצועית שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב

 ורוצה להעמיק את הידע ולשפים בראשית הדרך שרוצים לפתח קריירה מצליחה ולפתוח עסק.

המרצים בקורסים הם שפים מהמובילים בישראל שיחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינאמי שמתפתח כל

 הזמן בישראל ובחו״ל ,בקורסים תלמדו טכנולוגיות ותהליכים בבישול ואפיה, את הקלאסיקה לצד טרנדים חדשים.

ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה בהתנסות מעשיתתוכניות

 הלימוד החדשניות של המכללה הוכרו על ידי איגוד השפים העולמי כתוכניות הלימוד הטובות בישראל.

 

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

אפיית לחמים ומאפים קינוחי ויטרינה ובוטיק סוגי בצקים שונים טכניקות בטמפרור שוקולד עיצובי עוגות ראווה עוגות בחושות

בישול איטלקי ומטבח אסייתי עולם הבשרים בישול ים תיכוני ובישול בלקני קינוחים ומנות אחרונות

שימוש נכון בכל חלקי הבשר וחיתוכים אנטומיה של בשר בעלי כנף – אנטומיה ושיטות פירוק מבנה ופילוט דגים

בישול גורמה ומבוא לעולם הגסטרונומי אפייה ולחמים טכנולוגיות בישול קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על הקורסים

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים. 

המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.

במכללת השף מגוון רחב של קורסים מקצועיים. לימודי בישול, קצבות, קונדיטוריה, עיצוב עוגות וכו׳ הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות קלאסיות ועכשוויות. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום.

המרצים בקורסים הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי במסעדנות, קייטרינגים וייעוץ קולינרי. כלכלנים שמלמדים יזמות עסקית שחלקם עבדו בחו״ל בפריז ולונדון ורכשו ניסיון בינלאומי.
 

הסטודנט שמתחיל קורס מקצועי מקבל במרבית המקרים ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת. בכל קורס באתר מפורט מה שמקבלים.

הסטודנטים הם חובבי קולינריה שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ולפתוח עסק כמו מסעדת שף.
 
בסיום הלימודים מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.
 

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, 

קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה.

בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם.

 כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים.

 במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד,

על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון קל להכנה – סופלה שוקולד של המרצה לימור רום

    מתכון קל להכנה של סופלה שוקולד שמוגש על ידי קונדיטורית לימור רום. קונדיטורית מנוסה שמלמדת בקורס קונדיטוריה ואפיה במכללת השף במשך שנים רבות. המצרכים (12 מנות) 6 ביצים מופרדות 120 גרם סוכר 180 גרם שוקולד מריר ...
  • לימודי בישול במכללת השף עוזרות לעסקי הקולינריה

    פתיחה של מסעדה, קונדיטוריה, דוכן שווארמה או דוכן לפיצות, והמגוון האינסופי שקיים בעסקי האוכל והאפיה מביאים יזמים רבים לפתוח עסקים כאלה. יש כאן את הרצון של היזם להגשים חלום שלו בתחום שהוא אוהב. אבל ידוע שהרבה...
  • אם אין לחם תאכלו בריוש

    הבריוש, המאפה הצרפתי, קנה את עולמו במשפט הנצחי שמיוחס למארי אנטואנט, המלכה הצרפתית, שאם אין לחם תאכלו בריוש. בקורס אפיית לחמים במכללת השף לומדים להכין את המאפה לפי הקלסיקה. הבריוש עשוי מבצק שמרים עשיר עם תכולה גבוהה של...
  • הקרואסון – סמל המאפים

    הקרואסון הפך לסמל המאפים הצרפתי והשתלט על העולם. אין כמו להתחיל את הבוקר עם קפה או לה ולצידו המאפה דמוי חצי ירח. בקורס קונדיטוריה במכללת השף לומדים את אמנות אפיית הקרואסון הקלאסי עם אינטרפרטציה לקרואסונים בצבעים...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע