קורסים מובילים

קורסים מקצועיים המובילים והמתקדמים בישראל לבישול טבחות וקונדיטוריה

הקורסים המקצועיים בבישול, קורס בישול וטבחות וקורס קונדיטוריה ואפייה במכללת

 השף המובילה בישראל הם חווית לימודים מקצועית שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב

 ורוצה להעמיק את הידע ולשפים בראשית הדרך שרוצים לפתח קריירה מצליחה ולפתוח עסק.

המרצים בקורסים הם שפים מהמובילים בישראל שיחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינאמי שמתפתח כל

 הזמן בישראל ובחו״ל ,בקורסים תלמדו טכנולוגיות ותהליכים בבישול ואפיה, את הקלאסיקה לצד טרנדים חדשים.

ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה בהתנסות מעשיתתוכניות

 הלימוד החדשניות של המכללה הוכרו על ידי איגוד השפים העולמי כתוכניות הלימוד הטובות בישראל.

 

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

אפיית לחמים ומאפים קינוחי ויטרינה ובוטיק סוגי בצקים שונים טכניקות בטמפרור שוקולד עיצובי עוגות ראווה עוגות בחושות

בישול איטלקי ומטבח אסייתי עולם הבשרים בישול ים תיכוני ובישול בלקני קינוחים ומנות אחרונות

שימוש נכון בכל חלקי הבשר וחיתוכים אנטומיה של בשר בעלי כנף – אנטומיה ושיטות פירוק מבנה ופילוט דגים

בישול גורמה ומבוא לעולם הגסטרונומי אפייה ולחמים טכנולוגיות בישול קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על הקורסים

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים. 

המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.

במכללת השף מגוון רחב של קורסים מקצועיים. לימודי בישול, קצבות, קונדיטוריה, עיצוב עוגות וכו׳ הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות קלאסיות ועכשוויות. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום.

המרצים בקורסים הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי במסעדנות, קייטרינגים וייעוץ קולינרי. כלכלנים שמלמדים יזמות עסקית שחלקם עבדו בחו״ל בפריז ולונדון ורכשו ניסיון בינלאומי.
 

הסטודנט שמתחיל קורס מקצועי מקבל במרבית המקרים ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת. בכל קורס באתר מפורט מה שמקבלים.

הסטודנטים הם חובבי קולינריה שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ולפתוח עסק כמו מסעדת שף.
 
בסיום הלימודים מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.
 

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, 

קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה.

בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם.

 כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים.

 במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד,

על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון לפלאפל ישראלי של השף רמי מאיר

    המאכל הנפוץ בישראל- פלאפל! שף רמי מאיר המלמד במכללת השף קורס טבחות בסניף תל אביב, מביא לכם את המתכון המדויק: מתכון לפלאפל/ דף רמי מאיר מצרכים: 1 קילו חומוס מושרה 2 בצלים בינוניים 6 שיני שום צרור כוסברה צרור פטרוזליה 1 פלפל חריף כף גרעיני...
  • סלט בדיוק כמו במסעדות של השף מוטי שיים

    סלט בדיוק כמו במסעדות, שף מוטי שיים מלמד במכללת השף בסניף ת"א דאג לכם למתכון קליל ובריא. סלט קפרזה/ שף מוטי שיים מצרכים למרכיבי הסלט: 6 יחידות עגבניות שרי אדומות חצויות 6 יחידות עגבניות שרי צהובות חצויות 4-5 טבעות חתוכות של...
  • מתכון מלוח עם שיערות קדאיף של השף דודו גרינברג

    שף דודו גרינברג מרצה בכיר במכללת השף, סניף ב"ש מציג: מתכון מלוח עם שיערות קדאיף! אצבעות קדאיף במילוי בולגרית ופסטו/ שף דודו גרינברג מצרכים: 1 חבילת שערות קדאיף חצי כוס שמן זית 250 גרם גבינה בולגרית 5% 100 גרם ממרח פסטו אופן...
  • 4 מצרכים ויש לכם עוגיות טעימות!

    מתכון באדיבות שף פטיסירי אביב ויימן מלמד במכללת השף בסניף תל אביב, קורס קונדיטוריה מקצועית. עוגיית קראמבל/ שף פטיסירי אביב ויימן מצרכים: 100 גרם קמח לבן 100 גרם סוכר דמררה 100 גרם אבקת שקדים 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות קורט...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע