fbpx

קורסים מובילים הקורסים המובילים שלנו

הקורסים המובילים והמתקדמים בישראל לבישול טבחות וקונדטוריה

הקורסים המקצועיים בבישול, טבחות וקונדיטוריה במכללת השף המובילה בישראל הם חווית לימודים מקצועית שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע ולשפים בראשית הדרך שרוצים לפתח קריירה מצליחה ולפתוח עסק.

המרצים בקורסים הם שפים מהמובילים בישראל שיחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינאמי שמתפתח כל הזמן בישראל ובחו״ל. בקורסים תלמדו טכנולוגיות ותהליכים בבישול ואפיה, את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה בהתנסות מעשית. 
תוכניות הלימוד החדשניות של המכללה הוכרו על ידי איגוד השפים העולמי כתוכניות הלימוד הטובות בישראל.

קורסי הקונדיטוריה והטבחות זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע

ממבחר נושאי הלימוד

שיטות וטכנולוגיות באפייה
תורת חומרי הגלם
אפיית לחמים – Boulangerie
קינוחי ויטרינה ובוטיק
Finger Food – מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
שוקולד, פרלינים וטראפלס
בצקים פריכים, בצקי עלים, בצקי שמרים
טכניקות בטמפרור שוקולד
זילופים
יזמות וניהול עסקי
מרנגים
עוגות גבינה
ועוד…

ממבחר נושאי הלימוד

עולם הבישול המודרני והקלאסי
מבנה התפריט ומרכיביו
עולם בשרים
בישול איטלקי
המטבח האסייתי
עיצובי מנות, פרזנטציה וצילחות
טכנולוגיות ושיטות בישול
מאכלי עמים: בישול ים תיכוני ובישול בלקני
מנות ראשונות, ארוחות בוקר..
עולם התבלינים ועשבי התיבול
טכנולוגיות בישול
יזמות וניהול עסקי
קינוחים ומנות אחרונות
ועוד…

ניתן ללמוד על חשבון הפקדון

מבוא לעולם הגסטרונומיה.
תורת חומרי הגלם.
מושגים מקצועיים.
טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
שיטות חיתוך.
מבנה התפריט ומרכיביו.
ציוד ובטיחות.
מנות ראשונות ומנות ביניים.
לחמים ולחמניות.
קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות.
תבלינים ועשבי תיבול.
ירקות וקטניות.
בישול גורמה.
ועוד…

שימוש נכון בכל חלקי הבשרסוגי בישול עם בשר
בטיחות, תברואה והגיינה
שימוש נכון בכל חלקי הבשר
סוגי תזונה
חיתוכים ונתחים
נקניקיות, המבורגרים צלעות וסינטה
אנטומיה של בשר
אחסון ואריזה
עולם הבשר ומקצוע הקצבות
בעלי כנף – אנטומיה ופירוק
שיטות פירוק שונות
מבנה הדג
פילוט דגים
ועוד…

קורס קונדיטוריה ואפיה

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

קורס בישול וטבחות

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

קורס בישול ואפיה לחובבים

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

קורס בישול
a lacarte

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

השאירו פרטים עכשיו

שכר הלימוד כולל:

-ערכת שף מקצועית
-תיק עם ספרות מקצועית
-ז’קט, סינר
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

סיוע בחיפוש עבודה:


לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות, מסעדות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך. 

המרצים שלנו:


הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים 
מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן החידושים האחרונים. 

הבוגרים שלנו:

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.

תעודת הסמכה בסיום הקורס:

מסיימי הקורסים מקבלים תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית המוכרת בישראל ובעולם. התעודה מאפשרת להם להשתלב תוך זמן קצר בעולם הקולינריה והפטיסרי המרתקים ולהתחיל בקריירה מדהימה. 

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

המסיימים שעמדו במטלות יקבלו תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים ואיגוד השפים העולמי .
אלפי מהבוגרים נקלטו בהצלחה במסעדות ובעסקים מובילים.

מכללת השף מעניקה:
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים.

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן