הקורסים המובילים והמתקדמים בישראל

הקורסים המקצועיים בבישול, טבחות וקונדיטוריה במכללת השף המובילה בישראל הם חווית לימודים מקצועית שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע ולשפים בראשית הדרך שרוצים לפתח קריירה מצליחה ולפתוח עסק. המרצים בקורסים הם שפים מהמובילים בישראל שיחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינאמי שמתפתח כל הזמן בישראל ובחו״ל. בקורסים תלמדו טכנולוגיות ותהליכים בבישול ואפיה, את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה בהתנסות מעשית. 
תוכניות הלימוד החדשניות של המכללה הוכרו על ידי איגוד השפים העולמי כתוכניות הלימוד הטובות בישראל.

סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע

ממבחר נושאי הלימוד

שיטות וטכנולוגיות באפייה
תורת חומרי הגלם
אפיית לחמים – Boulangerie
קינוחי ויטרינה ובוטיק
Finger Food – מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
שוקולד, פרלינים וטראפלס
בצקים פריכים, בצקי עלים, בצקי שמרים
טכניקות בטמפרור שוקולד
זילופים
קרמים ומוסים
יזמות וניהול עסקי
מרנגים
עוגות גבינה
ועוד…

ממבחר נושאי הלימוד

עולם הבישול המודרני והקלאסי
מבנה התפריט ומרכיביו
עולם בשרים
בישול איטלקי
המטבח האסייתי
עיצובי מנות, פרזנטציה וצילחות
טכנולוגיות ושיטות בישול
מאכלי עמים: בישול ים תיכוני ובישול בלקני
מנות ראשונות, ארוחות בוקר..
עולם התבלינים ועשבי התיבול
טכנולוגיות בישול
יזמות וניהול עסקי
קינוחים ומנות אחרונות
ועוד…

ממבחר נושאי הלימוד

מבוא לעולם הגסטרונומיה.
תורת חומרי הגלם.
מושגים מקצועיים.
טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
שיטות חיתוך.
מבנה התפריט ומרכיביו.
ציוד ובטיחות.
מנות ראשונות ומנות ביניים.
לחמים ולחמניות.
קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות.
תבלינים ועשבי תיבול.
ירקות וקטניות.
בישול גורמה.
ועוד…

קורס קונדיטוריה ואפיה

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

קורס בישול וטבחות

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

קורס בישול ואפיה לחובבים

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

קורס בישול
a lacarte

לחץ כדי לעבור לתוכנית הלימודים
כניסה לקורס

שכר הלימוד כולל:

-ערכת שף מקצועית
-תיק עם ספרות מקצועית
-ז’קט, סינר
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

סיוע בחיפוש עבודה:


לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות, מסעדות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך. 

המרצים שלנו:


הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים 
מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן החידושים האחרונים. 

הבוגרים שלנו:

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.

תעודת הסמכה בסיום הקורס:

מסיימי הקורסים מקבלים תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית המוכרת בישראל ובעולם. התעודה מאפשרת להם להשתלב תוך זמן קצר בעולם הקולינריה והפטיסרי המרתקים ולהתחיל בקריירה מדהימה. 

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

המסיימים שעמדו במטלות יקבלו תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים ואיגוד השפים העולמי .
אלפי מהבוגרים נקלטו בהצלחה במסעדות ובעסקים מובילים.

מכללת השף מעניקה:
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים.