קורס בישול וטבחות

קורס בישול וטבחות מכללת השף

הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי בישול וטבחות

לימודי בישול וטבחות במכללת השף בית הספר לבישול היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע. לשפים בראשית הדרך שרוצים לפתוח מסעדת שף ולפתח קריירה מצליחה בארץ ובעולם. המכללת הטובה בישראל תאפשר לכם ללמוד בצורה יסודית ולקבל את כל הכלים להצלחה.

המרצים בקורס בישול וטבחות,
הם שפים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי.

המרצים שלנו יחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינמי,
שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל.
קורס טבחות ובישול בו תלמדו את כל הקלאסיקות לצד טרנדים חדשים,
לימודי בישול בדרכים שונות, טכנולוגיות ותהליכי בישול,
תרכשו ידע רחב ביזמות עסקית וניהול עסק
ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

קורס בישול והטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל

בסיום הקורס בישול וטבחות תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית,
שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה במסעדות שף, מלונות, עסקים אקסלוסיביים בארץ ובחו״ל או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם, אל תבזבזו זמן ובואו ללמוד קריירה מצליחה.

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

הנושאים בקורס בישול וטבחות תלמדו:

עולם המסעדנות

מבוא לעולם הגסטרונומיה

 טכנולוגיות בישול

 תורת חומרי הגלם

 שיטות חיתוך מושגים מקצועיים

אפיה ולחמים

תורת אפיית לחמים

 Boulangerie

 תורת הבצקים

 עולם הלחמים – לחמים שונים

 תבלינים ועשבי תיבול

 

אומנות הצלחות

תורת אומנות הצלחות:

 מנות ראשונות ומנות עיקריות

 בישול גורמה

 תוספות SIDE DISHES

 תזונה ובישול בריא

בישולי עמים

בישול ים תיכוני 

המטבח האיטלקי 

 המזרח הרחוק

עולם הבשר והדגים

אנטומיה ופירוק 

בקר שימוש בבישול SOUS VIDE, 

בעלי כנף ודגים 

בישול ושימוש נכון בבשר

ארוחות בוקר

מאפי בוקר

 מתוקים ומלוחים

 המטבח הקר מאפים, 

טארטים וקישים

יזמות וניהול עסק

יסודות התמחור

 בניית תפריט

 יזמות עסקית

 ניהול כלכלי של המטבח

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול והטבחות.

קורסי הבישול והטבחות זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

תמונות ותוצרים של תלמידים

דוגמא לעיצוב צלחת בקורס בישול מכללת השף
קורס בישול וטבחות מכללת השף
קורס לימודי בישול והטבחות מכללת השף
בישולים מהמרצה במכללת השף קורס בישול
לימודי בישול מכללת השף

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.

המרצים בקורס בישול וטבחות הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי במסעדנות, קייטרינגים וייעוץ קולינרי. חלקם עבדו בחו״ל בפריז ולונדון.

הסטודנט שמתחיל קורס בישול במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.

בסיום לימודי בישול וטבחות מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.
הסטודנטים הם חובבי בישול שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ועסק כמו מסעדת שף.

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון לפלאפל ישראלי של השף רמי מאיר

    המאכל הנפוץ בישראל- פלאפל! שף רמי מאיר המלמד במכללת השף קורס טבחות בסניף תל אביב, מביא לכם את המתכון המדויק: מתכון לפלאפל/ דף רמי מאיר מצרכים: 1 קילו חומוס מושרה 2 בצלים בינוניים 6 שיני שום צרור כוסברה צרור פטרוזליה 1 פלפל חריף כף גרעיני...
  • סלט בדיוק כמו במסעדות של השף מוטי שיים

    סלט בדיוק כמו במסעדות, שף מוטי שיים מלמד במכללת השף בסניף ת"א דאג לכם למתכון קליל ובריא. סלט קפרזה/ שף מוטי שיים מצרכים למרכיבי הסלט: 6 יחידות עגבניות שרי אדומות חצויות 6 יחידות עגבניות שרי צהובות חצויות 4-5 טבעות חתוכות של...
  • מתכון מלוח עם שיערות קדאיף של השף דודו גרינברג

    שף דודו גרינברג מרצה בכיר במכללת השף, סניף ב"ש מציג: מתכון מלוח עם שיערות קדאיף! אצבעות קדאיף במילוי בולגרית ופסטו/ שף דודו גרינברג מצרכים: 1 חבילת שערות קדאיף חצי כוס שמן זית 250 גרם גבינה בולגרית 5% 100 גרם ממרח פסטו אופן...
  • 4 מצרכים ויש לכם עוגיות טעימות!

    מתכון באדיבות שף פטיסירי אביב ויימן מלמד במכללת השף בסניף תל אביב, קורס קונדיטוריה מקצועית. עוגיית קראמבל/ שף פטיסירי אביב ויימן מצרכים: 100 גרם קמח לבן 100 גרם סוכר דמררה 100 גרם אבקת שקדים 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות קורט...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע