קורס בישול וטבחות

קורס בישול וטבחות מכללת השף

הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי בישול וטבחות

לימודי בישול וטבחות במכללת השף בית הספר לבישול היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע. לשפים בראשית הדרך שרוצים לפתוח מסעדת שף ולפתח קריירה מצליחה בארץ ובעולם. המכללת הטובה בישראל תאפשר לכם ללמוד בצורה יסודית ולקבל את כל הכלים להצלחה.

המרצים בקורס בישול וטבחות,
הם שפים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי.

המרצים שלנו יחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינמי,
שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל.
קורס טבחות ובישול בו תלמדו את כל הקלאסיקות לצד טרנדים חדשים,
לימודי בישול בדרכים שונות, טכנולוגיות ותהליכי בישול,
תרכשו ידע רחב ביזמות עסקית וניהול עסק
ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

קורס בישול והטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל

בסיום הקורס בישול וטבחות תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית,
שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה במסעדות שף, מלונות, עסקים אקסלוסיביים בארץ ובחו״ל או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם, אל תבזבזו זמן ובואו ללמוד קריירה מצליחה.

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול והטבחות.

קורסי הבישול והטבחות זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

הנושאים בקורס בישול וטבחות תלמדו:

עולם המסעדנות

מבוא לעולם הגסטרונומיה

 טכנולוגיות בישול

 תורת חומרי הגלם

 שיטות חיתוך מושגים מקצועיים

אפיה ולחמים

תורת אפיית לחמים

 Boulangerie

 תורת הבצקים

 עולם הלחמים – לחמים שונים

 תבלינים ועשבי תיבול

 

אומנות הצלחות

תורת אומנות הצלחות:

 מנות ראשונות ומנות עיקריות

 בישול גורמה

 תוספות SIDE DISHES

 תזונה ובישול בריא

בישולי עמים

בישול ים תיכוני 

המטבח האיטלקי 

 המזרח הרחוק

עולם הבשר והדגים

אנטומיה ופירוק 

בקר שימוש בבישול SOUS VIDE, 

בעלי כנף ודגים 

בישול ושימוש נכון בבשר

ארוחות בוקר

מאפי בוקר

 מתוקים ומלוחים

 המטבח הקר מאפים, 

טארטים וקישים

יזמות וניהול עסק

יסודות התמחור

 בניית תפריט

 יזמות עסקית

 ניהול כלכלי של המטבח

תמונות ותוצרים של תלמידים

דוגמא לעיצוב צלחת בקורס בישול מכללת השף
קורס בישול וטבחות מכללת השף
קורס לימודי בישול והטבחות מכללת השף
בישולים מהמרצה במכללת השף קורס בישול
לימודי בישול מכללת השף

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.

המרצים בקורס בישול וטבחות הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי במסעדנות, קייטרינגים וייעוץ קולינרי. חלקם עבדו בחו״ל בפריז ולונדון.

הסטודנט שמתחיל קורס בישול במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.

בסיום לימודי בישול וטבחות מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.
הסטודנטים הם חובבי בישול שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ועסק כמו מסעדת שף.

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון קל להכנה – סופלה שוקולד של המרצה לימור רום

    מתכון קל להכנה של סופלה שוקולד שמוגש על ידי קונדיטורית לימור רום. קונדיטורית מנוסה שמלמדת בקורס קונדיטוריה ואפיה במכללת השף במשך שנים רבות. המצרכים (12 מנות) 6 ביצים מופרדות 120 גרם סוכר 180 גרם שוקולד מריר ...
  • לימודי בישול במכללת השף עוזרות לעסקי הקולינריה

    פתיחה של מסעדה, קונדיטוריה, דוכן שווארמה או דוכן לפיצות, והמגוון האינסופי שקיים בעסקי האוכל והאפיה מביאים יזמים רבים לפתוח עסקים כאלה. יש כאן את הרצון של היזם להגשים חלום שלו בתחום שהוא אוהב. אבל ידוע שהרבה...
  • אם אין לחם תאכלו בריוש

    הבריוש, המאפה הצרפתי, קנה את עולמו במשפט הנצחי שמיוחס למארי אנטואנט, המלכה הצרפתית, שאם אין לחם תאכלו בריוש. בקורס אפיית לחמים במכללת השף לומדים להכין את המאפה לפי הקלסיקה. הבריוש עשוי מבצק שמרים עשיר עם תכולה גבוהה של...
  • הקרואסון – סמל המאפים

    הקרואסון הפך לסמל המאפים הצרפתי והשתלט על העולם. אין כמו להתחיל את הבוקר עם קפה או לה ולצידו המאפה דמוי חצי ירח. בקורס קונדיטוריה במכללת השף לומדים את אמנות אפיית הקרואסון הקלאסי עם אינטרפרטציה לקרואסונים בצבעים...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע