fbpx

הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי בישול וטבחות

לימודי בישול וטבחות  בקורס הבישול במכללת השף היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לשפים בראשית הדרך שרוצים לפתוח מסעדת שף ולפתח קריירה מצליחה בארץ ובעולם.

המרצים בקורס בישול וטבחות הם שפים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. בקורס בישול וטבחות תלמדו את כל הקלסיקות לצד טרנדים חדשים, לימודי בישול, טכנולוגיות ותהליכי בישול,כמו כן תרכשו ידע רחב ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

קורס הבישול והטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום הקורס תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה במסעדות שף, מלונות, עסקים אקסלוסיביים בארץ ובחו״ל או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע

קורס הטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

השאירו פרטים עכשיו
שכר הלימוד כולל:

-ערכת שף מקצועית
-תיק עם ספרות מקצועית
-ז’קט וסינר שף
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

בין שאר הנושאים בקורס בישול וטבחות תלמדו:
עולם המסעדנות

מבוא לעולם הגסטרונומיה

טכנולוגיות בישול

תורת חומרי הגלם

שיטות חיתוך

מושגים מקצועיים

אפיה ולחמים 

תורת אפיית לחמים –

Boulangerie

תורת הבצקים

עולם הלחמים – לחמים שונים

תבלינים ועשבי תיבול

 

אומנות הצלחות

תורת אומנות הצלחות:

מנות ראשונות ומנות עיקריות

בישול גורמה 

תוספות SIDE DISHES

תזונה ובישול בריא

 

בישולי עמים

בישול ים תיכוני

המטבח האיטלקי

המטבח הקלאסי הצרפתי

המטבח הדרום אמריקאי

המזרח הרחוק

עולם הבשר והדגים

אנטומיה ופירוק

בקר וטלה

כבש, בעלי כנף ודגים

בישול ושימוש נכון בבשר

ארוחות בוקר

מאפי בוקר

מתוקים ומלוחים

המטבח הקר

מאפים, טארטים וקישים

קונדיטוריה

קינוחים ומנות אחרונות

מנות ראשונות

קינוחי כוסות

מאפים מתוקים ומלוחים

יזמות וניהול עסק

יסודות התמחור

בניית תפריט

יזמות עסקית

ניהול כלכלי של המטבח

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.

למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.

במכללה נבחרת של עשרות שפים מומחים בתחום הבישול והפטיסרי עם ניסיון מעשי ופדגוגי שעברו השתלמויות בפריז, לונדון ומילאנו.
 

מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.

הסטודנטים שלנו הם מכל שדירת הציבור: אקדמאים, עצמאים, בעלי מקצועות חופשיים, יוצאי צבא בטווח רחב של גילאים.
 
הבוגרים שעמדו בתנאי הקורס מקבלים תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם ומהווה מפתח לכניסה לעבודה במסעדות, קייטרינגים, מלונות יוקרה ועסקי קולינריה מובילים בישראל ובחו״ל.
 
קורס הבישול שלנו מוכר לצרכי פיקדון בסניפי חיפה ותל אביב. עשרות בוגרי צבא מנצלים את ההזדמנות לשלם באמצעות הפקדון ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים.
 
התוכניות במכללת השף נבנו על ידי צוות מנוסה ששם דגש על לימודי השיטות הקלסיים לצד טרנדים ושיטות עבודה חדשניות. בקורסים יש דגש על הבנת התהליכים לעומק ומימוש הידע באופן מעשי בסדנאות המשוכללות שלנו.
 
בקורסים יש פרק העוסק ביזמות עסקית שמעניק כלים לבוגרים שירצו לפתוח עסק קולינרי בתום הלימודים.
בין השאר לומדים שם את העקרונות לפתיחת עסק, תמחור, food cost וכו׳..
למכללת השף קשרים ענפים עם עולם העסקים והמסעדנות בישראל. הבוגרים שלנו עושים חיל במסעדות שף, קונדיטוריות מובילות ובעסקים שפתחו ביוזמתם. חלקם הופנו על ידינו
לאותם מקומות והשתלבו כבר במהלך הלימודים.
ענף הקולינריה הוא הענף המוביל והמתפתח בישראל ובחו״ל. התנופה שהענף קיבל בשנים האחרונות הביא לביקוש עצום של טבחים, קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום עם שכר הולם ואפשרויות קידום מגוונות.

אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.

אורך הקורס:
אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחום הקולינריה.
תעודת הסמכה:
קורס בישול וטבחות מקצועי - Professional Cooking

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

המסיימים שעמדו במטלות יקבלו תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית.
אלפי מהבוגרים נקלטו בהצלחה במסעדות ובעסקים מובילים.

מכללת השף מעניקה הנחות והטבות:
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים