קורס בישול וטבחות

קורס בישול וטבחות המתקיים בסניפי המכללה בארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי המשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. תוכנית הלימודים החדשנית שהותאמה במיוחד בשבילכם מקנה לתלמידים כלים תוך התנסות מעשית עם טכנולוגיות מתקדמות וחומרי גלם מהשורה הראשונה. 
המרצים הם שפים מהטובים בישראל עם ניסיון פדגוגי רב ויחס אישי לתלמיד. 
תוכנית הלימודים זכתה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. תעודת ההסמכה המקצועית של מכללת השף הינה בינלאומית ומוכרת על ידי התאחדות השפים הישראלית. 
אלפים מבוגרינו עשו קריירה בעולם הקולינריה והשתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות מובילות או שהגשימו חלום ופתחו עסק מצליח משלהם. 

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.

קורס הטבחות המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

למכללה סניפים בכל הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.

מה לומדים בקורס?

מבוא לעולם הגסטרונומיה

טכנולוגיות בישול
תורת חומרי הגלם

שיטות חיתוך

מושגים מקצועיים

תזונה ובישול בריא
תוספות SIDE DISHES
ירקות וקטניות

תבלינים ועשבי תיבול
תורת אפיית לחמים Boulangerie
עולם היין והאלכוהול

בישול ים תיכוני
בישול גורמה
המטבח האיטלקי

קינוחים ומנות אחרונות
מנות ראשונות ומנות ביניים
יין לבישול ולאירוח

עיצוב מנות ופרזנטציה

מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף ודגים

המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וטרנדים חדשים

 יסודות התמחור ובניית תפריט

יזמות עסקית

ניהול כלכלי של המטבח

משך הקורס כ-8 חודשים

אחת לשבוע

בסיום הקורס תקבלו
תעודת הסמכה – Professional Cooking 
בחסות התאחדות השפים הבינלאומית

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע