לימודי בישול וטבחות במכללת השף היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לשפים בראשית הדרך שרוצים לפתוח מסעדת שף ולפתח קריירה מצליחה בארץ ובעולם.
המרצים בקורס בישול וטבחות הם שפים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. בקורס בישול וטבחות תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, טכנולוגיות ותהליכי בישול, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.
הסטודנטים מקבלים ערכת כלים עשירה וזוכים להתנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה בסדנאות מאובזרות ומקצועיות.
קורס הבישול והטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום הקורס תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה במסעדות שף, מלונות, עסקים אקסלוסיביים בארץ ובחו״ל או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.