הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי בישול וטבחות

לימודי בישול וטבחות במכללת השף היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לשפים בראשית הדרך שרוצים לפתוח מסעדת שף ולפתח קריירה מצליחה בארץ ובעולם.

המרצים בקורס בישול וטבחות הם שפים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. בקורס בישול וטבחות תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, טכנולוגיות ותהליכי בישול, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

הסטודנטים מקבלים ערכת כלים עשירה וזוכים להתנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה בסדנאות מאובזרות ומקצועיות.

קורס הבישול והטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום הקורס תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה במסעדות שף, מלונות, עסקים אקסלוסיביים בארץ ובחו״ל או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.

קורס הטבחות זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע

השאירו פרטים עכשיו

שכר הלימוד כולל:

-ערכת שף מקצועית
-תיק עם ספרות מקצועית
-ז’קט וסינר שף
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

עולם המסעדנות:

מבוא לעולם הגסטרונומיה

טכנולוגיות בישול

תורת חומרי הגלם

שיטות חיתוך

מושגים מקצועיים

תבלינים ועשבי תיבול

תורת אפיית לחמים –

Boulangerie

עולם היין והאלכוהול

תזונה ובישול בריא

תוספות SIDE DISHES

ירקות וקטניות

אומנות הצלחות

בישולי עמים:

בישול ים תיכוני

בישול גורמה

המטבח האיטלקי

המטבח הקלאסי הצרפתי

המטבח הדרום אמריקאי

יסודות התמחור

בניית תפריט

יזמות עסקית

ניהול כלכלי של המטבח

עולם הבשר והדגים:

אנטומיה ופירוק

בקר, טלה,

כבש, בעלי כנף ודגים

בישול ושימוש נכון בבשר

ארוחות בוקר:

מאפי בוקר

מתוקים ומלוחים

המטבח הקר:

מאפים, טארטים וקישים

קונדיטוריה:

קינוחים ומנות אחרונות

מנות ראשונות

קינוחי כוסות

מאפים מתוקים ומלוחים

משך הקורס

כ-8 חודשים

 אחת לשבוע

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם  מסעדות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך. 

בסיום הקורס

תעודת הסמכה – Professional Cooking 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית.

למי מיועד הקורס?

לכל מי שרוצה לקריירה או לפתוח עסק.

אוהבי האוכל והבישול, הרוצים לרכוש ידע ולהפוך למקצוענים.

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

המסיימים שעמדו במטלות יקבלו תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים -icpa ואיגוד השפים העולמי –iacp.
אלפי מהבוגרים נקלטו בהצלחה במסעדות ובעסקים מובילים.

מכללת השף מעניקה הנחות והטבות:
תעודת התאחדות השפים והקונדיטורים בישראל ICPA
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים