קורס טבחות מאסטר למתקדמים

הקורס שיתן לכם דחיפה קדימה

קורס טבחות מאסטר למתקדמים יחשוף אתכם לעולם חדשני של טכניקות עבודה, מתכונים יצירתיים עם שילובים של חומרי גלם מיוחדים תוך דגש על גימור ועיצוב המנות. פרק חשוב בקורס יהיה דגש על מודלים מתקדמים של ניהול כלכלי של מסעדות ועסקים קולינריים.

למי מיועד הקורס?

הקורס מיועד למי שסיים לימודי טבחות או נמצא בתחום מספר שנים ומעוניין להתקדם ולשדרג את הידע והיכולות המקצועיות שלו.

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

ניהול כלכלי מתקדם

food cost – חישוב עלויות מזון

תכנון מלאי, עבודה מול ספקים וניהול רכש.

תבאורה ובטיחות במזון, נהלי עבודה מול משרד הבריאות.

דיני עבודה – הטבות, פיצויי פיטורים, הודעה מראש חובות וזכויות העובד.

קולינריה מתקדמת

טכניקות עבודה עם sous vide – דגים, חלקי בקר, בעלי כנף וירקות.

חדשנות במטבח הספרדי והאיטלקי – טכניקות עבודה, מנות ראשונות, טאפאסים, עיצוב מנות והכרת חומרי הגלם.

a la carte – לימוד טכניקת עבודה בפס המסעדה, סרוויס, עמידה בזמנים, הוצאת מנות והכנת מיז און פלאס.

מטבחים שונים

המטבח הטבעוני – אלרגנים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, אוכל ללא גלוטן, בריא וגם טעים.

מטבח ים תיכוני – סגנון ים תיכוני פיוז׳ן.

דגים – הכרת סוגי דגים, פילוט דגים, הכנת מנות ראשונות ועיקריות.

קונדיטוריה למסעדנים

קינוחי בוטיק – קינוחי כוסות, קינוחי מסעדה אישיים, טכניקות עבודה עכשוויות.

שוקולד- פרלינים עם מילויים מפתיעים וקישוטי שוקולד.

לחמים מתקדם – שימוש בסוגי קמחים איכותיים, שונות, עבודה עם מחמצת והכנת לחמים מסביב לעולם.

 

השאירו פרטים עכשיו

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.

אורך הקורס

אורך הקורס הוא כ-12 מפגשים, פעם בשבוע. 

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.  

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.

למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.

במכללה נבחרת של עשרות שפים מומחים בתחום הבישול והפטיסרי עם ניסיון מעשי ופדגוגי שעברו השתלמויות בפריז, לונדון ומילאנו.
 

מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.

הסטודנטים שלנו הם מכל שדירת הציבור: אקדמאים, עצמאים, בעלי מקצועות חופשיים, יוצאי צבא בטווח רחב של גילאים.
 
הבוגרים שעמדו בתנאי הקורס מקבלים תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם ומהווה מפתח לכניסה לעבודה במסעדות, קייטרינגים, מלונות יוקרה ועסקי קולינריה מובילים בישראל ובחו״ל.
 
קורס הבישול שלנו מוכר לצרכי פיקדון בסניפי חיפה ותל אביב. עשרות בוגרי צבא מנצלים את ההזדמנות לשלם באמצעות הפקדון ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים.
 
התוכניות במכללת השף נבנו על ידי צוות מנוסה ששם דגש על לימודי השיטות הקלסיים לצד טרנדים ושיטות עבודה חדשניות. בקורסים יש דגש על הבנת התהליכים לעומק ומימוש הידע באופן מעשי בסדנאות המשוכללות שלנו.
 
בקורסים יש פרק העוסק ביזמות עסקית שמעניק כלים לבוגרים שירצו לפתוח עסק קולינרי בתום הלימודים.
בין השאר לומדים שם את העקרונות לפתיחת עסק, תמחור, food cost וכו׳..
למכללת השף קשרים ענפים עם עולם העסקים והמסעדנות בישראל. הבוגרים שלנו עושים חיל במסעדות שף, קונדיטוריות מובילות ובעסקים שפתחו ביוזמתם. חלקם הופנו על ידינו
לאותם מקומות והשתלבו כבר במהלך הלימודים.
ענף הקולינריה הוא הענף המוביל והמתפתח בישראל ובחו״ל. התנופה שהענף קיבל בשנים האחרונות הביא לביקוש עצום של טבחים, קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום עם שכר הולם ואפשרויות קידום מגוונות.

אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.

למסיימים בהצלחה תינתן תעודת סיום: advance proffesional cooking

המרצים שלנו:

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה, בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן החידושים האחרונים. 

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע