קורס טבחות מאסטר למתקדמים
הקורס שיתן לכם דחיפה קדימה
קורס טבחות מאסטר למתקדמים יחשוף אתכם לעולם חדשני של טכניקות עבודה,
מתכונים יצירתיים עם שילובים של חומרי גלם מיוחדים תוך דגש על גימור ועיצוב המנות.
פרק חשוב בקורס יהיה דגש על מודלים מתקדמים של ניהול כלכלי של מסעדות ועסקים קולינריים.
למי מיועד הקורס?
הקורס מיועד למי שסיים לימודי טבחות או נמצא בתחום מספר שנים ומעוניין להתקדם ולשדרג את הידע והיכולות המקצועיות שלו.
סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
ניהול כלכלי מתקדם
food cost – חישוב עלויות מזון
תכנון מלאי, עבודה מול ספקים וניהול רכש.
תבאורה ובטיחות במזון, נהלי עבודה מול משרד הבריאות.
דיני עבודה – הטבות, פיצויי פיטורים, הודעה מראש חובות וזכויות העובד.
קולינריה מתקדמת
טכניקות עבודה עם sous vide – דגים, חלקי בקר, בעלי כנף וירקות.
חדשנות במטבח הספרדי והאיטלקי – טכניקות עבודה, מנות ראשונות, טאפאסים, עיצוב מנות והכרת חומרי הגלם.
a la carte – לימוד טכניקת עבודה בפס המסעדה, סרוויס, עמידה בזמנים, הוצאת מנות והכנת מיז און פלאס.
מטבחים שונים
המטבח הטבעוני – אלרגנים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, אוכל ללא גלוטן, בריא וגם טעים.
מטבח ים תיכוני – סגנון ים תיכוני פיוז׳ן.
דגים – הכרת סוגי דגים, פילוט דגים, הכנת מנות ראשונות ועיקריות.
קונדיטוריה למסעדנים
קינוחי בוטיק – קינוחי כוסות, קינוחי מסעדה אישיים, טכניקות עבודה עכשוויות.
שוקולד- פרלינים עם מילויים מפתיעים וקישוטי שוקולד.
לחמים מתקדם – שימוש בסוגי קמחים איכותיים, שונות, עבודה עם מחמצת והכנת לחמים מסביב לעולם.
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-12 מפגשים, פעם בשבוע.
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.