קורס בשר וקצבות

קורס בשר וקצבות מכללת השף

הקורס המקיף והמתקדם בישראל לקצבות ובשר

קורס בשר וקצבות – Chef Charcuterie  

קורס הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. קורס קצבים זה מתאים לכל חובבי הבשר שרוצים להתמקצע. ולקצבים בראשית הדרך שרוצים לפתוח קצביה ולעשות קריירה. מגוון האפשרויות שעולם הבשר פותח הוא רחב.

 בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי מפי מיטב המרצים תוך התנסות מעשית ובמהלך קורס קצבות זה .תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה והבישול.

 מכללת השף המובילה ללימודי טבחות בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה ארבעה סניפים ללימודי קולינריה בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.

תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ-4 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבשר והקצבות.

דגש גדול על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום הקצבות והבשר.

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

חיתוכים ונתחים 

נקניקיות, המבורגרים צלעות וסינטה

 אנטומיה של בשר

 אחסון ואריזה

עולם הבשר ומקצוע הקצבות 

בעלי כנף – אנטומיה ופירוק

 שיטות פירוק שונות 

מבנה הדג, פילוט דגים

פתיחה וניהול קצביית בוטיק

 כשרות ושחיטה 

פלנוגרמה

 אבחנה בין נתחי הבקר

שימוש נכון בכל חלקי הבשר

 סוגי בישול עם בשר

 בטיחות, תברואה והגיינה

 סוגי תזונה

קורס קצבות ובשר
ללימוד על בשר מכללת השף
מטעמי הבשר מכללת השף
שף רמי מאיר מכללת השף קורס בשר וקצבות

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על הקורס

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.

לימודי בשר וקצבות במכללת השף הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות של עבודה עם בשר ובישול. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום הקצבות והבשר.

המרצים בקורס בשר וקצבות הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי בתחום. חלקם עבדו בקצביות ומסעדות בשר.

הסטודנט שמתחיל קורס קצבות במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, סכין פירוק מקצועי, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.

הסטודנטים הם חובבי בשר ובישול שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ועסק כמו מעדניה או קצביית בוטיר. 

בסיום לימודי בשר וקצבות מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון קל להכנה – סופלה שוקולד של המרצה לימור רום

    מתכון קל להכנה של סופלה שוקולד שמוגש על ידי קונדיטורית לימור רום. קונדיטורית מנוסה שמלמדת בקורס קונדיטוריה ואפיה במכללת השף במשך שנים רבות. המצרכים (12 מנות) 6 ביצים מופרדות 120 גרם סוכר 180 גרם שוקולד מריר ...
  • לימודי בישול במכללת השף עוזרות לעסקי הקולינריה

    פתיחה של מסעדה, קונדיטוריה, דוכן שווארמה או דוכן לפיצות, והמגוון האינסופי שקיים בעסקי האוכל והאפיה מביאים יזמים רבים לפתוח עסקים כאלה. יש כאן את הרצון של היזם להגשים חלום שלו בתחום שהוא אוהב. אבל ידוע שהרבה...
  • אם אין לחם תאכלו בריוש

    הבריוש, המאפה הצרפתי, קנה את עולמו במשפט הנצחי שמיוחס למארי אנטואנט, המלכה הצרפתית, שאם אין לחם תאכלו בריוש. בקורס אפיית לחמים במכללת השף לומדים להכין את המאפה לפי הקלסיקה. הבריוש עשוי מבצק שמרים עשיר עם תכולה גבוהה של...
  • הקרואסון – סמל המאפים

    הקרואסון הפך לסמל המאפים הצרפתי והשתלט על העולם. אין כמו להתחיל את הבוקר עם קפה או לה ולצידו המאפה דמוי חצי ירח. בקורס קונדיטוריה במכללת השף לומדים את אמנות אפיית הקרואסון הקלאסי עם אינטרפרטציה לקרואסונים בצבעים...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע