קורס קונדיטוריה ואפיה

הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי קונדיטוריה

לימודי קונדיטוריה במכללת השף בית הספר לבישול הוא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לקונדיטורים בראשית הדרך שרוצים לפתוח פטיסרי ולפתח קריירה מצליחה.

המרצים בקורס קונדיטוריה זה הם קונדיטורים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הפטיסרי הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. קורס קונדיטוריה בו תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, טכנולוגיות ותהליכי אפיה, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום קורס הקונדיטוריה תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה בקונדיטוריה או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.

שכר הלימוד כולל

ערכת שף מקצועית
תיק עם ספרות מקצועית
ז’קט, סינר
מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

אורך הקורס

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הקונדיטוריה והאפיה.

השאירו פרטים עכשיו

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

עולם הפטיסרי

שיטות וטכנולוגיות אפיה

תורת חומרי הגלם

פתיחת עסק: יזמות עסקית ותמחור

הכרת הציוד המקצועי

לחמים ומרנגים

תורת אפיית לחמים – Boulangerie

אפיית לחמים מסוגי מקמחים שונים

מרנגים: צרפתי, איטלקי, שוויצרי ופבלובות

עולם העוגות

עוגות בחושות

עוגות גבינה

מוסים וטרמיסו

עיצוב עוגות ראווה

 

עולם הקונדיטוריה

אומנות הזילוף על עוגות

קינוחי ויטרינה ובוטיק

קינוחים קלאסיים

פטיפורים

גלסאז'

שוקולדים

שוקולד – טמפרור

טראפלס

פרלינים

מדאנט

קינוחי שוקולד

קינוחים 

קונפיסרי – קישוטי סוכר

קישוטי שוקולד

מוסים וקרמלים

סוכריות ונוגט

קינוחים קלאסיים

מקרונים ועיצוב

מקרונים במילויים שונים

פטיפורים – עוגות אישיות

עיצוב, כימור ופרזנטציה

יזמות עסקית והקמת קונדיטוריה

בצקים וקינוחים

בצק פריך – טארטלט וקישים, בצקים פריכים ובצק פלונדר.

הכרת חומרי הגלם: מרכיבים, תכונות ותהליכים.

קינוחי כוסות

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.  

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.

למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.

במכללה נבחרת של עשרות שפים מומחים בתחום הבישול והפטיסרי עם ניסיון מעשי ופדגוגי שעברו השתלמויות בפריז, לונדון ומילאנו.
 

מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.

הסטודנטים שלנו הם מכל שדירת הציבור: אקדמאים, עצמאים, בעלי מקצועות חופשיים, יוצאי צבא בטווח רחב של גילאים.
 
הבוגרים שעמדו בתנאי הקורס מקבלים תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם ומהווה מפתח לכניסה לעבודה במסעדות, קייטרינגים, מלונות יוקרה ועסקי קולינריה מובילים בישראל ובחו״ל.
 
קורס הבישול שלנו מוכר לצרכי פיקדון בסניפי חיפה ותל אביב. עשרות בוגרי צבא מנצלים את ההזדמנות לשלם באמצעות הפקדון ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים.
 
התוכניות במכללת השף נבנו על ידי צוות מנוסה ששם דגש על לימודי השיטות הקלסיים לצד טרנדים ושיטות עבודה חדשניות. בקורסים יש דגש על הבנת התהליכים לעומק ומימוש הידע באופן מעשי בסדנאות המשוכללות שלנו.
 
בקורסים יש פרק העוסק ביזמות עסקית שמעניק כלים לבוגרים שירצו לפתוח עסק קולינרי בתום הלימודים.
בין השאר לומדים שם את העקרונות לפתיחת עסק, תמחור, food cost וכו׳..
למכללת השף קשרים ענפים עם עולם העסקים והמסעדנות בישראל. הבוגרים שלנו עושים חיל במסעדות שף, קונדיטוריות מובילות ובעסקים שפתחו ביוזמתם. חלקם הופנו על ידינו
לאותם מקומות והשתלבו כבר במהלך הלימודים.
ענף הקולינריה הוא הענף המוביל והמתפתח בישראל ובחו״ל. התנופה שהענף קיבל בשנים האחרונות הביא לביקוש עצום של טבחים, קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום עם שכר הולם ואפשרויות קידום מגוונות.

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחום הקונדיטוריה והאפיה.

המרצים שלנו:

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים. 

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע