לימודי קונדיטוריה

בקורס המתקדם בישראל

לימודי קונדיטוריה במכללת השף בית הספר לבישול הוא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לקונדיטורים בראשית הדרך שרוצים לפתוח פטיסרי ולפתח קריירה מצליחה.

המרצים בקורס קונדיטוריה זה הם קונדיטורים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הפטיסרי הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. קורס קונדיטוריה בו תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, טכנולוגיות ותהליכי אפיה, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

הסטודנטים מקבלים ערכת כלים עשירה וזוכים להתנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה בסדנאות מאובזרות ומקצועיות.

קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום קורס הקונדיטוריה תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה בקונדיטוריה או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.

קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.

השאירו פרטים עכשיו

שכר הלימוד כולל:

-ערכת קונדיטור מקצועית
-תיק עם ספרות מקצועית
-ז’קט, סינר
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

בין שאר הנושאים בקורס הקונדיטוריה:

שיטות וטכנולוגיות אפיה

הכרת חומרי הגלם: מרכיבים, תכונות ותהליכים.

פתיחת עסק: יזמות עסקית ותמחור

הכרת הציוד המקצועי

אפיית לחמים- Boulangerie

אפיית לחמים מסוגי מקמחים שונים

בצק פריך – טארטלט וקישים, בצק רבוך, בצק עלים, בצק שמרים, בצקים פריכים, בצק פלונדר.

מרנגים: צרפתי, איטלקי, שוויצרי ופבלובות.

עוגות בחושות

עוגות גבינה, מוסים וטרמיסו

גלידות-סמיפרדו דולצ׳ה ומגנום.

עולם הקונדיטוריה – patisserie

אומנות הזילוף על עוגות

קינוחי ויטרינה ובוטיק

קינוחים קלאסיים

מוסים וקרמלים

גלסאז׳

שוקולד: טמפרור

טראפלס

פרלינים

מדאנט

קינוחי שוקולד

קונפיסרי – קישוטי סוכר

קישוטי שוקולד

אגוזי מרמלדה ומרשמלו

סוכריות ונוגט

קינוחי כוסות

מקרונים במילויים שונים

פטיפורים – עוגות אישיות

עיצוב, גימור ופרזנטציה

יזמות עסקית והקמת קונדיטוריה

משך הקורס

כ-8 חודשים

 אחת לשבוע

סיוע בחיפוש עבודה

לרשות מסיימי קורס הקונדיטוריה מחכים יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך. 

בסיום הקורס

תעודת הסמכה – Professional Pastry Chef

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

למי מיועד הקורס?

לכל מי שרוצה לקריירה או לפתוח עסק.

לאוהבי האפיה והקונדיטוריה, הרוצים לרכוש ידע ולהפוך למקצוענים

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

תוכניות הלימוד שלנו הוכרו על ידי איגוד השפים הבינלאומי IACP כתוכניות הלימוד הטובות בישראל

מכללת השף מעניקה הנחות והטבות:
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים