סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

קורס קונדיטוריה ואפיה

לימודי קונדיטוריה

הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי קונדיטוריה

לימודי קונדיטוריה במכללת השף בית הספר לבישול
היא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע,
לקונדיטורים בראשית הדרך שרוצים לפתוח פטיסרי ולפתח קריירה מצליחה.

המרצים בקורס קונדיטוריה,
הם קונדיטורים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי.

המרצים שלנו יחשפו בפניכם את עולם הפטיסרי הדינמי,
שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל.
קורס קונדיטוריה בו תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים,
טכנולוגיות ותהליכי אפיה, תרכשו ידע ביזמות עסקית וניהול עסק
ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

קורס קונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל

בסיום קורס הקונדיטוריה תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית,
שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה
בקונדיטוריה או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים, במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הקונדיטוריה והאפיה.

קורסי הקונדיטוריה זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

עולם הפטיסרי

שיטות וטכנולוגיות אפיה

תורת חומרי הגלם

פתיחת עסק: יזמות עסקית ותמחור

הכרת הציוד המקצועי

הכרת חומרי הגלם:

מרכיבים, תכונות, תהליכים

לחמים ומרנגים

תורת אפיית לחמים – Boulangerie

אפיית לחמים מסוגי מקמחים שונים

מרנגים: צרפתי, איטלקי, שוויצרי ופבלובות

עולם העוגות

עוגות בחושות

עוגות גבינה

מוסים וטרמיסו

עיצוב עוגות ראווה

עולם הקונדיטוריה

אומנות הזילוף על עוגות

קינוחי ויטרינה ובוטיק

קינוחים קלאסיים

פטיפורים

גלסאז'

שוקולדים

שוקולד – טמפרור

טראפלס

פרלינים

מדאנט

קינוחי שוקולד

קינוחים

קונפיסרי – קישוטי סוכר

קישוטי שוקולד

מוסים וקרמלים

סוכריות ונוגט

קינוחים קלאסיים

מקרונים ועיצוב

מקרונים במילויים שונים

פטיפורים – עוגות אישיות

עיצוב, כימור ופרזנטציה

 והקמת קונדיטוריה

בצקים וקינוחים

בצק פריך – טארטלט וקישים, בצקים פריכים ובצק פלונדר.

בצקים כרוכים: בצק שמרים, בצק עלים

קינוחי כוסות

תלמיד בקורס לימודי קונדיטוריה ואפיה

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על הקורס

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים. 

המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ. 

לימודי הקונדיטוריה במכללת השף הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות קלאסיות ועכשוויות. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום. 

המרצים בקורס קונדיטוריה הם שפים קונדיטורים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי בקונדיטוריות בוטיק, מאפיות. חלקם עבדו בחו״ל בפריז ולונדון.

הסטודנט שמתחיל קורס קונדיטוריה מקבל ספרות מקצועית, תיק קונדיטורים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.

הסטודנטים הם חובבי אפיה וקונדיטוריה שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ועסק כמו קונדיטוריית בוטיק.
 
בסיום לימודי הקונדיטוריה מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית המוכרת בישראל.
 

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון קל להכנה – סופלה שוקולד של המרצה לימור רום

    מתכון קל להכנה של סופלה שוקולד שמוגש על ידי קונדיטורית לימור רום. קונדיטורית מנוסה שמלמדת בקורס קונדיטוריה ואפיה במכללת השף במשך שנים רבות. המצרכים (12 מנות) 6 ביצים מופרדות 120 גרם סוכר 180 גרם שוקולד מריר ...
  • לימודי בישול במכללת השף עוזרות לעסקי הקולינריה

    פתיחה של מסעדה, קונדיטוריה, דוכן שווארמה או דוכן לפיצות, והמגוון האינסופי שקיים בעסקי האוכל והאפיה מביאים יזמים רבים לפתוח עסקים כאלה. יש כאן את הרצון של היזם להגשים חלום שלו בתחום שהוא אוהב. אבל ידוע שהרבה...
  • אם אין לחם תאכלו בריוש

    הבריוש, המאפה הצרפתי, קנה את עולמו במשפט הנצחי שמיוחס למארי אנטואנט, המלכה הצרפתית, שאם אין לחם תאכלו בריוש. בקורס אפיית לחמים במכללת השף לומדים להכין את המאפה לפי הקלסיקה. הבריוש עשוי מבצק שמרים עשיר עם תכולה גבוהה של...
  • הקרואסון – סמל המאפים

    הקרואסון הפך לסמל המאפים הצרפתי והשתלט על העולם. אין כמו להתחיל את הבוקר עם קפה או לה ולצידו המאפה דמוי חצי ירח. בקורס קונדיטוריה במכללת השף לומדים את אמנות אפיית הקרואסון הקלאסי עם אינטרפרטציה לקרואסונים בצבעים...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן