fbpx

הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי קונדיטוריה

בקורס המתקדם בישראל

לימודי קונדיטוריה במכללת השף בית הספר לבישול הוא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לקונדיטורים בראשית הדרך שרוצים לפתוח פטיסרי ולפתח קריירה מצליחה.

המרצים בקורס קונדיטוריה זה הם קונדיטורים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הפטיסרי הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. קורס קונדיטוריה בו תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, טכנולוגיות ותהליכי אפיה, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.

קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום קורס הקונדיטוריה תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה בקונדיטוריה או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.

קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

השאירו פרטים עכשיו

שכר הלימוד כולל:

-ערכת קונדיטור מקצועית
-תיק עם ספרות מקצועית
-ז’קט, סינר
-מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

עולם הפטיסרי

שיטות וטכנולוגיות אפיה

תורת חומרי הגלם

פתיחת עסק: יזמות עסקית ותמחור

הכרת הציוד המקצועי

לחמים ומרנגים

תורת אפיית לחמים – Boulangerie

אפיית לחמים מסוגי מקמחים שונים

מרנגים: צרפתי, איטלקי, שוויצרי ופבלובות.

עולם העוגות

עוגות בחושות

עוגות גבינה

מוסים וטרמיסו

עיצוב עוגות ראווה

 

עולם הקונדיטוריה

אומנות הזילוף על עוגות

קינוחי ויטרינה ובוטיק

קינוחים קלאסיים

פטיפורים

גלסאז'

שוקולדים

שוקולד – טמפרור

טראפלס

פרלינים

מדאנט

קינוחי שוקולד

קינוחים 

קונפיסרי – קישוטי סוכר

קישוטי שוקולד

מוסים וקרמלים

סוכריות ונוגט

קינוחים קלאסיים

מקרונים ועיצוב

מקרונים במילויים שונים

פטיפורים – עוגות אישיות

עיצוב, כימור ופרזנטציה

יזמות עסקית והקמת קונדיטוריה.

בצקים וקינוחים

בצק פריך – טארטלט וקישים, בצקים פריכים ובצק פלונדר.

הכרת חומרי הגלם: מרכיבים, תכונות ותהליכים.

קינוחי כוסות

כל מה שחשוב לדעת על המכללה

מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.

למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.

במכללה נבחרת של עשרות שפים מומחים בתחום הבישול והפטיסרי עם ניסיון מעשי ופדגוגי שעברו השתלמויות בפריז, לונדון ומילאנו.
 

מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.

הסטודנטים שלנו הם מכל שדירת הציבור: אקדמאים, עצמאים, בעלי מקצועות חופשיים, יוצאי צבא בטווח רחב של גילאים.
 
הבוגרים שעמדו בתנאי הקורס מקבלים תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם ומהווה מפתח לכניסה לעבודה במסעדות, קייטרינגים, מלונות יוקרה ועסקי קולינריה מובילים בישראל ובחו״ל.
 
קורס הבישול שלנו מוכר לצרכי פיקדון בסניפי חיפה ותל אביב. עשרות בוגרי צבא מנצלים את ההזדמנות לשלם באמצעות הפקדון ולרכוש מקצוע מבוקש לחיים.
 
התוכניות במכללת השף נבנו על ידי צוות מנוסה ששם דגש על לימודי השיטות הקלסיים לצד טרנדים ושיטות עבודה חדשניות. בקורסים יש דגש על הבנת התהליכים לעומק ומימוש הידע באופן מעשי בסדנאות המשוכללות שלנו.
 
בקורסים יש פרק העוסק ביזמות עסקית שמעניק כלים לבוגרים שירצו לפתוח עסק קולינרי בתום הלימודים.
בין השאר לומדים שם את העקרונות לפתיחת עסק, תמחור, food cost וכו׳..
למכללת השף קשרים ענפים עם עולם העסקים והמסעדנות בישראל. הבוגרים שלנו עושים חיל במסעדות שף, קונדיטוריות מובילות ובעסקים שפתחו ביוזמתם. חלקם הופנו על ידינו
לאותם מקומות והשתלבו כבר במהלך הלימודים.
ענף הקולינריה הוא הענף המוביל והמתפתח בישראל ובחו״ל. התנופה שהענף קיבל בשנים האחרונות הביא לביקוש עצום של טבחים, קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום עם שכר הולם ואפשרויות קידום מגוונות.

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחום הקונדיטוריה והאפיה.

אורך הקורס:

אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחום הקונדיטוריה והאפיה.

תעודת הסמכה:

קונדיטוריה מקצועית PROFESSIONAL PASTRY CHEF

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

תוכניות הלימוד שלנו הוכרו על ידי איגוד השפים הבינלאומי WACS כתוכניות הלימוד הטובות בישראל

מכללת השף מעניקה הנחות והטבות:
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים