קורס קונדיטוריה ואפיה
בית ראשי > לימודי קונדיטוריה
הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי קונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה במכללת השף בית הספר לבישול הוא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לקונדיטורים בראשית הדרך שרוצים לפתוח פטיסרי ולפתח קריירה מצליחה.
המרצים בקורס קונדיטוריה זה הם קונדיטורים ופדגוגים מנוסים מהשורה הראשונה שנותנים יחס חם ואישי. הם יחשפו בפניכם את עולם הפטיסרי הדינמי שמתפתח ומתחדש כל הזמן בישראל ובחו״ל. קורס קונדיטוריה בו תלמדו את הקלסיקה לצד טרנדים חדשים, טכנולוגיות ותהליכי אפיה, ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה עם דגש על התנסות מעשית.
קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל. בסיום קורס הקונדיטוריה תקבלו תעודת ההסמכה מקצועית בינלאומית שמוענקת לבוגרים ובזכותה אלפי בוגרים של מכללת השף השתלבו בעבודה בקונדיטוריה או שפתחו עסקים מצליחים משל עצמם.
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
שכר הלימוד כולל
ערכת שף מקצועית
תיק עם ספרות מקצועית
ז’קט, סינר
מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הקונדיטוריה והאפיה.
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
עולם הפטיסרי
שיטות וטכנולוגיות אפיה
תורת חומרי הגלם
פתיחת עסק: יזמות עסקית ותמחור
הכרת הציוד המקצועי
לחמים ומרנגים
תורת אפיית לחמים – Boulangerie
אפיית לחמים מסוגי מקמחים שונים
מרנגים: צרפתי, איטלקי, שוויצרי ופבלובות
עולם העוגות
עוגות בחושות
עוגות גבינה
מוסים וטרמיסו
עיצוב עוגות ראווה
עולם הקונדיטוריה
אומנות הזילוף על עוגות
קינוחי ויטרינה ובוטיק
קינוחים קלאסיים
פטיפורים
גלסאז'
שוקולדים
שוקולד – טמפרור
טראפלס
פרלינים
מדאנט
קינוחי שוקולד
קינוחים
קונפיסרי – קישוטי סוכר
קישוטי שוקולד
מוסים וקרמלים
סוכריות ונוגט
קינוחים קלאסיים
מקרונים ועיצוב
מקרונים במילויים שונים
פטיפורים – עוגות אישיות
עיצוב, כימור ופרזנטציה
יזמות עסקית והקמת קונדיטוריה
בצקים וקינוחים
בצק פריך – טארטלט וקישים, בצקים פריכים ובצק פלונדר.
הכרת חומרי הגלם: מרכיבים, תכונות ותהליכים.
קינוחי כוסות
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחום הקונדיטוריה והאפיה.

המרצים שלנו:
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.






