סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

קורס שוקולטייר ועיטורי שוקולד

קורס שוקולטיירים במכללת השף הוא הקורס המקצועי והמקיף ביותר שקיים היום בישראל. הקורס משלב את הטכניקות הקלאסיות עם למידה של תהליכים חדשניים וטרנדים נחשבים בעולם.

הקורס פונה למי שעוסק בקונדיטוריה וקולינריה ורוצה לשדרג את המקצועיות והידע שלו ולחובבים, אוהבי עולם השוקולד שרוצים להתמקצע עד פתיחת עסק שוקולד בוטיק.

מכללת השף מספקת את כל חומרי הגלם וכלי העבודה הנחוצים ברמה הגבוהה ביותר. הקורס מקנה את הידע עם התנסות ועבודה מעשית כדי להבין ולשלוט בכל התהליכים שעומדים מאחורי הייצור ובמהלכו, כך שהסטודנטים מכירים את חומרי הגלם הנחוצים לייצור השוקולד ואת התהליכים הכימיים המתחוללים במהלך ההכנה.

מכללת השף היא המכללה הגדולה והוותיקה בישראל עם ארבעה סניפים ברחבי הארץ.

למי מיועד הקורס?

הקורס מיועד לחובבבים ולמי שעוסק בתחום הקולינריה ומעוניין להרחיב את אופקיו ולהתמקצע בעולם השוקולד.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מנושאי הקורס

תהליכי ייצור שוקולד

כימיה של שוקולד טמפרור שוקולד

שיטות שונות של טמפרור טרפלס

סוגי מליות ומרקמים

קונכיות וטבילה ידנית 

סוגים של פרלינים

צביעת תבניות לפי השיטות השונות

סוגי מליות וגנאשים

המרת שוקולדים

טכניקות קישוטי שוקולד לעוגות ולקינוחים

ביצי שוקולד פטיפורים וקינוחי שוקולד מיוחדים

תעודת הסמכה

בסיום הקורס תקבלו תעודת הסמכה מקצועית של בוגרי קורס שוקולטיירים מקצועי

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ – 10 מפגשים אחת לשבוע!

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

  • מתכון לפלאפל ישראלי של השף רמי מאיר

    המאכל הנפוץ בישראל- פלאפל! שף רמי מאיר המלמד במכללת השף קורס טבחות בסניף תל אביב, מביא לכם את המתכון המדויק: מתכון לפלאפל/ דף רמי מאיר מצרכים: 1 קילו חומוס מושרה 2 בצלים בינוניים 6 שיני שום צרור כוסברה צרור פטרוזליה 1 פלפל חריף כף גרעיני...
  • סלט בדיוק כמו במסעדות של השף מוטי שיים

    סלט בדיוק כמו במסעדות, שף מוטי שיים מלמד במכללת השף בסניף ת"א דאג לכם למתכון קליל ובריא. סלט קפרזה/ שף מוטי שיים מצרכים למרכיבי הסלט: 6 יחידות עגבניות שרי אדומות חצויות 6 יחידות עגבניות שרי צהובות חצויות 4-5 טבעות חתוכות של...
  • מתכון מלוח עם שיערות קדאיף של השף דודו גרינברג

    שף דודו גרינברג מרצה בכיר במכללת השף, סניף ב"ש מציג: מתכון מלוח עם שיערות קדאיף! אצבעות קדאיף במילוי בולגרית ופסטו/ שף דודו גרינברג מצרכים: 1 חבילת שערות קדאיף חצי כוס שמן זית 250 גרם גבינה בולגרית 5% 100 גרם ממרח פסטו אופן...
  • 4 מצרכים ויש לכם עוגיות טעימות!

    מתכון באדיבות שף פטיסירי אביב ויימן מלמד במכללת השף בסניף תל אביב, קורס קונדיטוריה מקצועית. עוגיית קראמבל/ שף פטיסירי אביב ויימן מצרכים: 100 גרם קמח לבן 100 גרם סוכר דמררה 100 גרם אבקת שקדים 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות קורט...

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן