שף דודו גרינברג מרצה בכיר במכללת השף, סניף ב"ש מציג: מתכון מלוח עם שיערות קדאיף!
אצבעות קדאיף במילוי בולגרית ופסטו/ שף דודו גרינברג
מצרכים:
1 חבילת שערות קדאיף
חצי כוס שמן זית
250 גרם גבינה בולגרית 5%
100 גרם ממרח פסטו
אופן ההכנה:
משמנים טוב את שערות הקדאיף עם שמן הזית , ומסדרים על משטח העבודה מקבצים ארוכים של השערות.
חותכים את הבולגרית למקלות כמו צ'יפס בעובי 1 סמ, ומניחים כל מקל על מקבץ שערות מורחים כל אחד במעט פסטו ומגלגלים, מסדרים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות , זמן אפייה כ 20 דקות או עד לקבלת הזהבה טובה ובתאבון.