קורסים מובילים
קורסי הקולינריה המובילים בישראל
בואו ללמוד במכללת השף – המובילה בישראל. עם מוניטין בינלאומי של 25 שנים וסניפים בפריסה ארצית.
התחלות חדשות. הפכו את האהבה לבישול ואפיה לקריירה מצליחה! קורסים מקצועיים בהובלת שפים מובילים, טכניקות מתקדמות, ניהול ויזמות קולינרית. תוכניות לימוד מוכרות על ידי איגוד השפים העולמי.
לומדים בראש שקט ❤️
פריסת תשלומים נוחה - עד 20 תשלומים, ללא תפיסת מסגרת אשראי.
אפיית לחמים ומאפים קינוחי ויטרינה ובוטיק סוגי בצקים שונים טכניקות בטמפרור שוקולד עיצובי עוגות ראווה עוגות בחושות
בישול איטלקי ומטבח אסייתי עולם הבשרים בישול ים תיכוני ובישול בלקני קינוחים ומנות אחרונות
שימוש נכון בכל חלקי הבשר וחיתוכים אנטומיה של בשר בעלי כנף – אנטומיה ושיטות פירוק מבנה ופילוט דגים
בישול גורמה ומבוא לעולם הגסטרונומי אפייה ולחמים טכנולוגיות בישול קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על הקורסים
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.
המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.
למה ללמוד קורסים במכללת השף?
במכללת השף מגוון רחב של קורסים מקצועיים. לימודי בישול, קצבות, קונדיטוריה, עיצוב עוגות וכו׳ הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות קלאסיות ועכשוויות. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום.
מי המרצים בקורסים?
מה מקבלים בקורסים השונים במכללת השף?
הסטודנט שמתחיל קורס מקצועי מקבל במרבית המקרים ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת. בכל קורס באתר מפורט מה שמקבלים.
מי הסטודנטים שלומדים בקורסים במכללת השף?
איזה תעודה מקבלים בסיום הלימודים?
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים,
קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה.
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם.
כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים.
במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד,
על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.





מגזין המכללה
הסניפים שלנו
סניף תל אביב
סניף חיפה
סניף ירושלים
סניף באר שבע