קורס עיצוב ניהול והפקת אירועים
הקורס המקיף והמתקדם בישראל
קורס עיצוב, ניהול והפקת אירועים במכללת השף הינו ייחודי בישראל והוא משלב פרקטיקה מעשית עם ידע תיאורטי של מיטב המרצים. היתרון של מכללת השף המובילה בישראל הוא בכך שיש לנו את האפשרות להרחיב בקורס נושאים שלא נלמדים במקומות אחרים וחשובים ביותר בעולם עיצוב האירועים כמו התנסות בקינוחי בוטיק וויטרינה, העמקה בתחומי הקולינריה.
הקורס הוא חווית לימודים והניסיון והמוניטין רב שנים שלנו בהכשרת אלפי סטודנטים בתחום יאפשרו לכם לעשות קריירה בעסק פרטי שתקימו, בגני אירועים ואולמות, חברות עסקיות ופרטיות, מרכזי אירועים וקונגרסים, בתי מלון וחברות הפקה.
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
תכנון אירוע
מבוא לעיצוב ואמנות
הכרת סוגי האירועים:
חתונות, בר מצוות, אירוע עסקי, אירועי רווחה, אירועי השקה וכו׳..
מיומנויות בהתנהלות מול לקוחות
פרזנטציה, תוכנית אירוע
מכירות ושווק, שווק רישתי
תמחור ובניה של הצעות מחיר
רכש, הזמנות וספקים
עיצוב שולחנות קונספט ופרחים
עיצוב חלל אירוע וחופות
קינוחי ויטרינה ובוטיק
ייעוץ קולינרי
מזון ומשקאות:
הכרת עולם האלכוהול
ותכנון תפריטי אירוע
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-16 מפגשים, פעם בשבוע.
כל מפגש 4 שעות אקדמיות
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.