סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

סיפורי הצלחה

סיפורי הצלחה - בוגרי המכללה

הכירו את שירן מתתיהו

עוד בוגרת מצליחה של מכללת השף ואחת מהכוחות העולים ברשתות החברתיות עם ערוץ ביוטיוב שסוחף עשרות אלפים ונוכחות כריזמתית מדהימה. 
שירן מספרת: ״לפני 4 שנים החל סיפור האהבה שלי לאפייה ומתוק, זה התחיל מעוגה כושלת עד להתעסקות עם הרבה אהבה עם עולם הקונדיטוריה הנפלא. אחרי שסיימתי את לימודי בקורס קונדיטוריה במכללת השף עבדתי אצל שגב אקספרס והתחלתי לצבור נסיון בשטח…״.
את עולמה קנתה בעונה הראשונה של בייק אוף ישראל שם הפגינה ביצועים ויכולות מדהימות והצופים נשבו בקסמיה. 
״זו היתה עונה שהייתה חוויה מדהימה עבורי. שם הבנתי שאני גם מאוד אוהבת צילום אוכל- וזה הוביל אותי לפתוח ערוץ יוטיוב עם סרטוני הדרכה שמוגשים באופן דינמי ועם הרבה הומור. החלום שלי זה להמשיך בעשייה, להגיע ולגעת בכמה שיותר אנשים ולא להפסיק לחלום.״

שירן מתיתיהו
סתיו סדן

הכירו את סתיו סדן 

עוד סיפור הצלחה של בוגרת קונדיטוריה במכללת השף. סתיו סדן, רק בת 25, קונדיטורית יזמית שכבר בגילה הצעיר הקימה עסק של קונדיטוריה ומשווקת למאות לקוחות מרוצים. 
״התחלתי את הכשרתי בקורס קונדטוריה במכללת השף , למדתי הכל מאפס בלי שום ידע קודם בתחום, קיבלתי תעודה עם ציון מרשים ויצאתי לדרך״, היא מספרת. 
״עבדתי תקופה בקונדיטוריה וכשהחלטתי להתקדם עברתי לאילת. שנה וחצי עבדתי במלון המלך שלמה עם השף הותיק מישל בן שטרית, המון שעות על הרגליים, שבתות וחגים וצברתי ניסיון מטורף בתחום.
לאחר שנה וחצי עברתי למלון הרויאל ביץ׳, שם לצידו של אלון השף קונדיטור המבריק מקצועית, למדתי דברים מדהימים: טכניקות, דיוק ואסטתיקה שמאוד חשובים בתחום״.
לאחר 3 שנים באילת החליטה להיות בעלת קונדיטוריה בשם הצד שלה – סתיו סדן. ״אני מצליחה בזכות הלימודים במכללת השף ובזכות הניסיון שרכשתי. אני יוצרת ומייצרת וחשה בסיפוק רב״, היא מסכמת.

הכירו את שף איתמר אוסקר 

 השף הראשי של מסעדת הספריה המצליחה בבאר שבע למד במכללת השף אצל המאסטר שף שלו קמחי.
״כשסיימתי את לימודי הופניתי על ידי המכללה למסעדת ימק״א בבאר שבע שם עשיתי סטאז. אחר כך הייתי בישרוטל ולבסוף הגעתי לספריה. התחלתי כטבח רגיל והתקדמתי לשף הראשי״.
השף איתמר היצירתי הטביע חותם במקום ואפילו יש סלט בשם איתוש הקרוי על שמו. ״זהו סלט בריאות טעים וטבעוני שמכיל בטטות, פטריות, כוסברה, אגוזי מלך ועוד אינסוף דברים בריאים״ הוא מספר בהתלהבות.
״ההצלחה באה בזכות הלימודים במכללת השף ובזכות הניסיון שרכשתי. אני אוהב את העבודה שלי״

שף איתמר אוסקר
שף חיים בורשטיין

הכירו שף חיים בורשטיין 

עוד הצלחה גדולה של בוגר מכללת השף. השף חיים בורשטיין זכה במקום הראשון בתחרות השפים הישראלית שנערכה על ידי האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה בסימן 70 שנה למדינת ישראל.
השף חיים בורשטיין זכה ב-2 מדליות זהב וגביע, בתחרות השתתפו 50 שפים ולכן אין ספק שזהו הישג חסר תקדים.
השף חיים בורשטיין סיים את לימודיו במכללת השף בקורס טבחות עם השף מוטי שיים לפני 3 שנים.
עם סיום לימודיו פתח עסק קולינרי מצליח ומשם השמיים הם הגבול.

הכירו את שף קונדיטורית שרית גז

עוד סיפור הצלחה מדהים של בוגרת מכללת השף. שרית גז, שף קונדיטורית מוכשרת מהמובילות בישראל עשתה קריירה מזהירה בעולם הקונדיטאות הישראלי וכמרצה בכירה במכללת השף שהיתה למעשה סגירת מעגל ומה שנקרא, התלמיד עלה על רבו.
עבודתה כמרצה בכירה היא בנוסף להיותה מדריכה של סיורים
קולינריים בפריז, עם התמחות בפטיסרי בולונז'רי בקונדיטוריות בוטיק שמהוות השראה לפטיסרי בכל העולם.

״אני מקבלת המון השראה ורעיונות לפיתוח מוצרים חדשים״, היא מספרת,״אני נהנית ללמד ולשתף את הידע המקצועי שלי ולהעניק אותו לתלמידים בתחילת דרכם, יש לי סיפוק רב כאשר אני רואה את ההתקדמות המקצועית שלהם משיעור לשיעור.
בתחילת הקריירה עבדתי במשך שנים בענף המלונאות בארץ.
כיום אני עושה פרוייקטים מיוחדים בחו"ל ובמקביל אני כל הזמן עוברת השתלמויות אצל טובי השפים בארץ.״

שרית מסכמת את האני מאמין שלה:״בגלל שבקונדיטוריה יש מגוון כל כך עצום של תחומים מרתקים כמו שוקולד, מוסים, עוגיות, גלידות, שמרים ועוד…. אז אני אישית אוהבת אפיית שמרים. משהו בריח המשכר הזה בזמן האפייה ממיס אותי כל פעם מחדש. אני מסבירה לתלמידים שלי שלא חשוב מאיפה באת ומה עשית עד היום , אם אתה רוצה משהו באמת, תאמין חזק בעצמך ותילחם להשיג את המטרה.״
כיום שרית היא קונדיטורית בכירה במפעל המייצר לרשת ביגה וגרג.

שף קונדיטורית שרית גז
שף אביב כהן

הכירו את השף אביב כהן  

עוד סיפור הצלחה של בוגר מכללת השף.
החלום של שף אביב כהן לעסוק בבישול ולהיות שף התחיל בגיל 15
כשעבד בפיצה השכונתית. מיד לאחר השירות הצבאי החליט למסד את האהבה שלו ונרשם ללימודי טבחות במכללת השף.
לאחר שסיים את לימודיו ועם הידע שרכש עבד 4 שנים באילת ולאחר שרכש ניסיון קפץ למים העמוקים ופתח קייטרינג חלבי אקסקלוסיבי שמתמחה באוכל איטלקי.
״הלימודים במכללת השף נתנו לי ידע והכשרה פרקטית בטכניקות ובבישול במגוון מטבחים וזה פתח בפני אופקים חדשים ואת האומץ להקים עסק מצליח״, מסכם אביב.

השאירו פרטים עכשיו

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן