קורסים מקצועיים

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה ארבעה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע. תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. 

למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, ירושלים, באר שבע וחיפה

צילחות

ממבחר נושאי הלימוד

  • עולם הבישול המודרני והקלאסי
  • מבנה התפריט ומרכיביו
  • עולם בשרים
  • בישול איטלקי
  • המבטח האסייתי
  • עיצובי מנות, פרזנטציה וצילחות
  • טכנולוגיות ושיטות בישול
  • מאכלי עמים: בישול ים תיכוני ובישול בלקני
  • מנות ראשונות, ארוחות בוקר..
  • עולם התבלינים ועשבי התיבול
  • טכנולוגיות בישול
  • יזמות וניהול עסקי
  • קינוחים ומנות אחרונות
  • ועוד…
הכנה 4

ממבחר נושאי הלימוד

  • שיטות וטכנולוגיות באפייה
  • תורת חומרי הגלם
  • אפיית לחמים – Boulangerie
  • קינוחי ויטרינה ובוטיק
  • Finger Food – מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
  • שוקולד, פרלינים וטראפלס
  • בצקים פריכים, בצקי עלים, בצקי שמרים
  • טכניקות בטמפרור שוקולד
  • זילופים
  • קרמים ומוסים
  • יזמות וניהול עסקי
  • מרנגים
  • עוגות גבינה
  • ועוד…
אה לא קארט1

ממבחר נושאי הלימוד

  • מבוא לעולם הגסטרונומיה.
  • תורת חומרי הגלם.
  • מושגים מקצועיים.
  • טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
  • שיטות חיתוך.
  • מבנה התפריט ומרכיביו.
  • ציוד ובטיחות.
  • מנות ראשונות ומנות ביניים.
  • לחמים ולחמניות.
  • קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות.
  • תבלינים ועשבי תיבול.
  • ירקות וקטניות.
  • בישול גורמה.
  • ועוד…

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690