קורסים מקצועיים

צילחות

ממבחר נושאי הלימוד

  • עולם הבישול המודרני והקלאסי
  • מבנה התפריט ומרכיביו
  • עולם בשרים
  • בישול איטלקי
  • המבטח האסייתי
  • עיצובי מנות, פרזנטציה וצילחות
  • טכנולוגיות ושיטות בישול
  • מאכלי עמים: בישול ים תיכוני ובישול בלקני
  • מנות ראשונות, ארוחות בוקר..
  • עולם התבלינים ועשבי התיבול
הכנה 4

ממבחר נושאי הלימוד

  • שיטות וטכנולוגיות באפייה
  • תורת חומרי הגלם
  • אפיית לחמים – Boulangerie
  • קינוחי ויטרינה ובוטיק
  • Finger Food – מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
  • שוקולד, פרלינים וטראפלס
  • בצקים פריכים, בצקי עלים, בצקי שמרים
  • טכניקות בטמפרור שוקולד
  • זילופים
  • קרמים ומוסים
קורס טבחות

ממבחר נושאי הלימוד

  • מבוא לעולם הגסטרונומיה.
  • תורת חומרי הגלם.
  • מושגים מקצועיים.
  • תברואת מטבחים.
  • טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
  • שיטות חיתוך.
  • מבנה התפריט ומרכיביו.
  • ציוד ובטיחות.
  • מנות ראשונות ומנות ביניים.
  • לחמים ולחמניות.
  • קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות.
  • תבלינים ועשבי תיבול.
  • ירקות וקטניות.
  • בישול גורמה.
  • עיצוב שולחנות ומזנונים.

צור קשר

או בטלפון 1700-700-690

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף ראשון לציון

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף ראשון לציון

חייגו חינם למוקד הטלפוני 24/6
1-700-700-690