
מתכון טעים לקדרת אסאדו כפרית/ שף איציק פיינשטיין
שף איציק פיינשטיין מלמד במכללת השף קורס טבחות כבר המון שנים, מביא לנו מתכון טעים לקדרת אסאדו כפרית/ שף איציק פיינשטיין מצרכים: 2 כוסות שעועית
שף איציק פיינשטיין מלמד במכללת השף קורס טבחות כבר המון שנים, מביא לנו מתכון טעים לקדרת אסאדו כפרית/ שף איציק פיינשטיין מצרכים: 2 כוסות שעועית
שף יונתן מצליח מלמד במכללת השף כבר 17 שנים (!!) גם קורס קונדיטוריה וגם קורס טבחות. הפעם יונתן דאג לכם למתכון קליל במיוחד: פילה סלמון
שף גבי ניניו המלמד בקורס טבחות במכללת השף, מביא לנו מתכון עם תזכורת קטנה לטעם של תאילנד. מצרכים: 1 פאפיה ירוקה 1 ליים או לימון
אם אתם רואים טלוויזיה או מציצים לפורטלים השונים של העיתונים המובילים, אז ברור שהאוכל והבישול תופסים את מקום כמו הפוליטיקה והחדשות. הבישול והאפיה מדברים לכולם.
אין מישהו שלא מכיר את דג הסלמון! שף עבדו גדבאן המרצה שלנו במכללת השף, לקורס טבחות בסניף חיפה מציג מתכון בניחוח מיוחד, סלמון ברוטב תפוז
שף ליאור גמליאל המלמד במכללת השף קורסי טבחות מציג מתכון לבורקס הטורקי הנקרא "בויוס" העשוי- בצק קריספי וגבינה נימוחה. אין כמו להכין בורקס טורקי בבית,
השילוב בין שוקולד מריר לוויסקי הוא מושלם, שף פטיסירי שחר קרצו מציגה מתכון קליל מאוד לחובבי השוקולד! במכללת השף יש שיעור שלם שכולו שוקולד !
המאכל הנפוץ בישראל- פלאפל! שף רמי מאיר המלמד במכללת השף קורס טבחות בסניף תל אביב, מביא לכם את המתכון המדויק: מתכון לפלאפל/ דף רמי מאיר
סלט בדיוק כמו במסעדות, שף מוטי שיים מלמד במכללת השף בסניף ת"א דאג לכם למתכון קליל ובריא. סלט קפרזה/ שף מוטי שיים מצרכים למרכיבי הסלט:
שף דודו גרינברג מרצה בכיר במכללת השף, סניף ב"ש מציג: מתכון מלוח עם שיערות קדאיף! אצבעות קדאיף במילוי בולגרית ופסטו/ שף דודו גרינברג מצרכים: 1