קורס טבחות "מאסטר" למתקדמים
מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי עם קורסים לבישול. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע. קורס טבחות למתקדמים עם תוכנית לימודים חדשנית ומגוונת המקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
קורס טבחות למתקדמים אשר משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל, ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
קורס הקונדיטוריה זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.
השאירו פרטים עכשיו
קהל היעד
• בעלי תעודה מקצועית בתחום הקולינאריה או בעלי מקצוע אשר עוסקים בתחום 3 שנים לכל הפחות בכפוף למבחן קבלה.
• יזמים המעוניינים להשתלב בתחום המסעדנות.
• הכשרת מנהלי מטבח בעבור פרטיים\מוסדות.
מטרת הקורס
קורס טבחות למתקדמים מכשיר טבחים מקצועיים ומפתח את יכולותיהם תוך הקניית כלים ומיומנויות מתקדמות, על פי הסטנדרטים הגבוהים של תחום המסעדנות העולמי.
המסלול מהווה הכנה מקיפה בדגש מעשי לניהול מטבח מקצועי.
תעודת ההסמכה
הסטודנטים אשר עמדו בהצלחה בחובות הקורס יזכו לתעודת גמר Professional Cook מטעם המכללה ובחסות "התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל" (ICPA) ובחסות איגוד הקולינריה הבינלאומי IACP .
התעודה מוכרת לצרכי עבודה בארץ ובמרבית המוסדות הקולינריים בעולם.
: בין שאר הנושאים בקורס טבחות למתקדמים
תכנית הלימודים כוללת את הנושאים הבאים
שיטות בישול מתקדמות
מונחים מעולם הקולינאריה
טכנולוגיות בישול בדגש על מגמות קיימות
שימוש בשיטת המטבח העילי
בישול מרקחות
המטבח הקר – הכנה של מגוון מנות ובראנץ' בדגש על פרזנטציית מזון
יסודות בבישול מולקולארי
הכנת רטבים, ממרחים וכבישה
שימוש בחומרי גלם מקומיים ועכשווים
בישול מתקדם בדגה ובבשר (קצבות למתקדמים): בישול בעלי כנף, דגי ים וחלקי פנים
המטבח הישראלי המודרני
טכניקות בישול ממטבח הגורמה הצרפתי
מאפי בוקר מתוקים ומלוחים
ניהול עסק קולינארי
בניית תפריטים
תכנון מטבח תעשייתי
בניית תכנית עסקית להקמת עסק בתחומי המסעדנות והגסטרונומיה
הקמת עסק – יסודות לשיווק והקמה
תחשיב לניהול מטבח עצמאי: בניית מנה ומתכון תוך דגש על food cost
בניית תפריט לאירועים\תפריט עסקי
שכר הלימוד כולל:
תיק סטודנט.
ספרות מקצועית.
מקטורן שף, סינר,מגבת ובנדנה.
ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!
למכללה סניפים בפריסה ארצית: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.
הסניפים שלנו
סניף תל אביב
סניף ירושלים
סניף חיפה
סניף באר שבע
סניף תל אביב
סניף ירושלים
סניף חיפה
סניף באר שבע
סיוע במציאת עבודה
מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך.
תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית
תוכניות הלימוד שלנו הוכרו על ידי איגוד השפים הבינלאומי IACP כתוכניות הלימוד הטובות בישראל